Kristína Kožiaková Rôzne

5 TOP správ tohto týždňa. Čo oslovilo Brezňanov najviac?

Každý týždeň vám prinášame čerstvé správy či zaujímavé rozhovory z nášho mesta. Pozrite sa na 5 najčítanejších článkov minulého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku 5 TOP správ tohto týždňa. Čo oslovilo Brezňanov najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Deň stromu

Kto miluje prírodu a tradície, si vo Vydrovskej doline prišiel na svoje. Dôvodom bol už 15. ročník obľúbeného Dňa stromu. Vynikajúci program, množstvo aktivít a nádherné počasie. A my sme boli pri tom!

TOP desať letných záberov

Nádherná príroda a krásne scenérie. To všetko nám nadelila príroda. Mali by sme byť hrdí na to, v akom kraji môžeme žiť. V uplynulom týždni sme vám priniesli fotografie, ktoré dokazujú, že príroda na Horehroní je naozaj krásna. Pozrite si 10 dôkazov v našej galérii.

Filmy z nášho okolia

Okolie Brezna je pre natáčanie filmov rozhodne atraktívne. Krásna príroda je lákadlom pre mnohých režisérov. Zistite či ste už videli filmy, ktoré sa natáčali v našom krásnom kraji. Presvedčte sa TU.

Prírodné kúpaliská

Medzi najčítanejšie články rozhodne patrí aj článok s názvom: Vodné radovánky priamo v lone prírody. 5 tipov, kam pri Brezne sa v lete oplatí vyraziť Ak ste typ, ktorý miluje prírodu a nebaví vás ležať na okraji bazéna, tirto informácie sú práve pre vás. V Brezne a okolí nájdete hneď niekoľko možností na oddych pri vode priamo v lone prírody.

Brezno v minulosti a dnes

Viete, ako vyzeralo naše mesto pred niekoľkými desiatkami rokov? Pozrite si zábery, ktoré zachytávajú zmenu našich ulíc či dominánt s niekoľkoročným odstupom. Porovnajte si zábery staré aj 100 rokov s obrazmi dnešnej doby.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM