Katarína Oravská Rôzne

7 najatraktívnejších tém týždňa: Tragická nehoda i spevácke začiatky Evy Wolframovej so slovenskou elitou

V Brezne a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Prečítajte si najčítanejšie témy na našom spravodajskom portáli v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku 7 najatraktívnejších tém týždňa: Tragická nehoda i spevácke začiatky Evy Wolframovej so slovenskou elitou
Zdroj: Dnes24.sk

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili práve takéto chvíle v Brezne viaceré zamilované páry. Sobáše, ale u nás uzatvárajú aj cudzinci – Keď láska nepozná hranice: Aha, akí exotickí zaľúbenci mali svadbu v Brezne!

Breznianski policajti žiadajú ľudí o pomoc pri pátraní po hľadanom. Muži zákona sa snažia nájsť Jozefa (38). Na krku má zatykač – Policajti sa pustili do pátrania po Jožovi (38): Na krku má zatykač!

Breznianski policajti obvinili mladého vodiča (28) z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Pri dychovej skúške mu hliadka namerala alkohol – Policajti zastavili vodiča (28) z Valaskej: Nafúkal poriadne, putoval rovno do cely

Na ceste došlo k tragickej dopravnej nehode. O život prišla chodkyňa (†64), ktorú podľa policajných informácií zrazil kamión – Tragická nehoda: Kamionista z Brezna (49) zachytil v tme chodkyňu (†64), zomrela na mieste!

Pred viac ako tridsiatimi rokmi vytvoril Paľo Habera duo s Evou Wolframovou. Tá si zaspomínala, ako doma skúšali pred zrkadlom aj na to, ako ich z jedného vystúpenia na druhé odviezli špeciálne na volge – Breznianka Eva Wolframová o svojich speváckych začiatkoch so slovenskou elitou: Poznávate fúzkatého fešáka na fotke? :)

Vidieť v našich lesoch jeleňa či medveďa nie je nič neobvyklé. Ale čo také opice? Verte, aktuálne sa aj to dá – Neobvyklí návštevníci v našich lesoch: Pozrite, ako sa sem chúdence dostali!

Ján Mačkin riadil zdravotnícku pomoc po nešťastí na železničnom priecestí v Polomke, pri ktorom zahynulo 12 ľudí. V rozhovore s ním aj o tom, ako na vlastnej koži zažil, aký obrovský význam má prvá pomoc a darovanie krvi a tiež aj o stave nášho zdravotníctva – Primár oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny Ján Mačkin (61): Cintoríny sú plné nenahraditeľných ľu­dí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM