Kristína Kožiaková Rôzne

AKTUALITA zo železnice pri Brezne: Pre výluku nepremávajú osobné vlaky

Pokiaľ cestujete vlakom, zbystrite pozornosť! Železnice informujú o výluke na trati neďaleko Brezna. Dokedy potrvá?

Ilustračný obrázok k článku AKTUALITA zo železnice pri Brezne: Pre výluku nepremávajú osobné vlaky
Zdroj: TASR

Pre výlukové práce je v utorok do 20:00 vylúčená osobná železničná doprava na trati medzi Breznom a Tisovcom v okrese Rimavská Sobota. Vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) sú v tomto úseku nahradené autobusovou dopravou.

„Autobusy zastavujú v Brezne, Brezne-Rohoznej, Pohronskej Polhore a Tisovci pred výpravnými budovami. Na stanici Brezno mesto zastavujú pri zastávke Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) a v Michalovej na zastávkach Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) Michalová, zdravotné stredisko a Michalová, Kubická,“ informovala Tatiana Surkošová, vedúca centra predaja ZSSK vo Zvolene.

Na Zbojskej je podľa jej slov ako miesto zastavovania náhradnej autobusovej dopravy (NAD) určená zastávka SAD Pohronská Polhora, Zbojská a v Tisovci-Bánove hlavná cesta pri odbočke k zastávke ŽSR.„Železničná zastávka Brezno-Halny nie je počas výluky obsluhovaná NAD,“ upozornila.

Ako dodala, v NAD je vylúčená preprava bicyklov. „Bližšie informácie o preprave batožín možno zistiť u zamestnancov osobných pokladníc alebo na telefónnom čísle 18 188,“ uviedla Surkošová.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Mostárenská lavica v Brezne má zelenú. Kedy sa začne s rekonštrukciou?

FOTO: Streľba z kanóna aj dobové jedlá. Brezno ožilo Bomburovými slávnosťami

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM