Kristína Kožiaková Rôzne

Balocký futbalový zápas už aj v austrálskej telke: Moderátor síce mimo, ale diváci sa bavili...

Futbalové ihrisko v Čiernom Balogu je už slávne takmer po celom svete. Najnovšie aj v televíznej šou u protinožcov. Veď pozrite.

Ilustračný obrázok k článku Balocký futbalový zápas už aj v austrálskej telke: Moderátor síce mimo, ale diváci sa bavili...
Zdroj: Dnes24.sk

O popularite Čiernohronskej železničky sme popísali toho už viacej. Okrem článku o úspešnom videu o vláčiku na futbalovom ihrisku sme vám priniesli reakcie železničky na toto „svetové“ video aj zhodnotenie sezóny. Najnovšie sa touto témou baví už aj celá Austrália

Naše slávne video sa stalo jednou z kvízových otázok v austrálskej televíznej šou Have you been paying attention? alebo po slovensky: Dávali ste pozor?

" Tento slovenský futbalový zápas bol prerušený. Viete mi niekto povedať prečo?" opýtala sa moderátorka súťažiacich. Ich úlohou je hádať, čo bude v zábere nasledovať. Na obrazovke vtedy videli len dym a balocké futbalové ihrisko s hráčmi.

Prvá odpoveď bola nesprávna, ale druhý súťažiaci prekvapil, píše čas.sk. Moderátor síce na náš účet zavtipkoval o tom, že vlak odchádza z Bratislavy, ale faktom zostáva že Čiernohronská železnička je stále svetová.

V našej galérii si pozrite aj druhé video ako vchádza vlak na futbalové ihrisko a na naše slávne video z Čiernohronskej železničky na ihrisku.

Čiernohronská železnička opäť zabáva a je svetová:Tentokrát "dorazila" do Austrá
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM