Kristína Kožiaková Rôzne

Brezňania jednoznačne vyjadrili názor. Ako vidia problém s útulkom Tuláčik?

Protihluková stena, petícia a štekot "Tulákov". Ešte stále horúca téma, ktorá vyvoláva množstvo diskusií. Ako dopadlo hlasovanie Brezňanov?

Ilustračný obrázok k článku Brezňania jednoznačne vyjadrili názor. Ako vidia problém s útulkom Tuláčik?
15
Galéria

Protihluková stena okolo útulku Tuláčik rozvírila vášnivé diskusie. Niektorí považujú tento počin mesta za vyhodené peniaze, no mnohým z sa tento nápad páči. Je však aj skupina ľudí, ktorí tvrdia, že útulok nepatrí do priestorov, v ktorých sa nachádza a treba ho presťahovať.

Jednoznačné stanovisko uviedla už dávnejšie aj Janka Kokavcová z OZ Tuláčik: „Sťahovanie by pre Tuláčik znamenalo koniec, nakoľko sme investovali nemalé finančné prostriedky do nových priestorov.“

Celý priebeh situácie od začiatku monitorujeme, a tak sme sa vás pýtali, ako by ste vy vyriešili danú problematiku? Čitateľom sme položili jednoduchú otázku: Ako by ste riešili situáciu s útulkom Tuláčik?

Až 76,3 % s našich čitateľov si myslí, že by Tuláčik mal zostať na pôvodnom mieste s opatreniami, ktoré mesto pripravilo. Iba 5,8 % zastáva názor, že útulok by mal zostať na pôvodnom mieste, ale mal by byť oddelený protihlukovou stenou a 17,9 % je názoru, že útulok treba presťahovať.

Pozrite si aj fotografie z otvorenia Tuláčika v nových priestoroch!

Tuláci mali veľkú slávu: Krstil sa ich nový domov
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM