Kristína Kožiaková Samospráva

Breznianska Aréna na pretrase v parlamente: Zmení sa tu niečo v dohľadnej dobe?

Brezniansku Arénu pozná určite každý, okrem toho, že tam chodí množstvo športovcov a často sa tam konajú aj kultúrne podujatia, na stredajšom zastupiteľstve sa o nej hovorilo najmä v iných súvislostiach.

Ilustračný obrázok k článku Breznianska Aréna na pretrase v parlamente: Zmení sa tu niečo v dohľadnej dobe?
Zdroj: TASR

„Ja sám chodím hrávať bedminton do arény a už niekoľko krát som upozorňoval behajúce deti po tribúnach,“povedal Barančok na ostatnom zastupiteľstve a tým upozornil na problém.

" Na poschodí sedí zamestnankyňa na recepcii a vôbec netuší a ani nevidí na toho, kto vchádza a kto vychádza" objasňuje problematiku Barančok.

Podľa neho môže ľahko dojsť k nehode a k zbytočnému poškodzovaniu interiéru Arény a tým aj ničeniu majetku mesta Brezno. Aj touto vecou sa zaoberali poslanci na 11. mestskom zastupiteľstve, ktoré sa konalo v stredu od 9:30.

„O tomto probléme viem a už som ho riešil aj s pánom náčelníkom.“ (náčelníkom Mestskej polície) Reagoval na pripomienku riaditeľ technických služieb mesta Brezno Ján Lukáč. Ako sme sa ďalej dozvedeli majú v pláne zabezpečiť celý objekt nielen proti voľnému pohybu osôb počas dňa a v dohľadnej dobe budú tento problém riešiť.

O ďalšom dianí na stredajšom zastupiteľstve vás budeme priebežne informovať.

Môže vás zaujímať:

Poznáme termín Ondrejského jarmoku: Na čo sa môžeme tešiť?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM