Katarína Oravská Samospráva

Brezno vstupuje do novej fázy komunikácie s občanmi: Radnica vytvorila oficiálnu skupinu na facebooku

Hovorí sa, že kto nie je na sociálnej sieti, akoby ani nežil. Na facebooku najnovšie nájdeme aj naše mesto. Hoci je na sociálnej sieti viacero stránok, ktoré majú v názve práve Brezno, ani jedna nebola oficiálna.

Ilustračný obrázok k článku Brezno vstupuje do novej fázy komunikácie s občanmi: Radnica vytvorila oficiálnu skupinu na facebooku
Zdroj: TASR

Na facebooku už nenájdeme len svojich priateľov. Prezentujú sa takto aj rôzne inštitúcie, podnikatelia či politici. Niet sa čo čudovať, ide o účinný nástroj komunikácie. Brezňania na facebooku sú zvyknutí komunikovať hlavne cez skupinu Naše Brezno, ktorá má azda najviac členov práve spomedzi breznianskych stránok na FB, aktuálne až 6 015 ľudí označilo, že sa im páči. Na FB však možno nájsť aj ďalšie zaujímavé skupiny týkajúce sa nášho mesta. Prostredníctvom svojho profilu pritom už dávnejšie komunikuje aj brezniansky primátor Tomáš Abel.

Najnovšie oficiálnu stránku na facebooku spustilo aj samotné mesto. Nájdete ju pod názvom Brezno – oficiálna stránka mesta. O spustení informoval sám brezniansky primátor v prvom statuse na stránke.

„Spúšťame na facebooku oficiálnu stránku mesta Brezno. Budeme vás na nej informovať o dianí v meste, o krokoch, ktoré pripravujeme a o veciach, ktoré sa v Brezne dejú,“ napísal Abel.

Ako pokračoval, ľudia tu môžu vyjadrovať svoje názory, komentovať dianie a upozorňovať na problémy v meste. „Verím, že takto vytvoríme kvalitný prostriedok na komunikáciu medzi vami, obyvateľmi Brezna a nami, ktorí sa o mesto staráme,“ dodal primátor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM