Katarína Oravská Kultúra

Čas na oddych: Detský folklórny súbor oslávi výročie vzniku, bude sa lapať zbojník a príde aj Ben Cristovao

Blíži sa víkend. Treba si oddýchnuť a načerpať nové sily. Vyberáte si program? Poradíme vám a zorientujeme vás vo svete aktuálnych kultúrnych a športových podujatí. Opäť prinášame prehľad víkendových akcií.

Ilustračný obrázok k článku Čas na oddych: Detský folklórny súbor oslávi výročie vzniku, bude sa lapať zbojník a príde aj Ben Cristovao
Foto: Katarína Oravská

Výstava Chalupkovo Brezno

Aktuálne si môžete v synagóge pozrieť výstavu výtvarných prác účastníkov Chalupkovho Brezna 2013 a laureátky Chalupkovho Brezna 2012 Marcely Vlhanovej. Výstava potrvá do 25. novembra. Pozrieť si ju môžete každý pracovný deň od 10.00 do 12.00 a od 14.00 do 16.00.

Lopejský jarmok

V piatok od 9.00 do 18.00 na ulici Družby bude prebiehať 15. ročník tradičného Lopejského jarmoku. Predávať sa bude rozličný tovar, vrátane výrobkov ľudových remesiel. Chýbať nebudú ani stánky s občerstvením.

Ben Cristovao

Exotického českého speváka extra predstavovať netreba. Finalistka Česko-Slovenskej Superstar vystúpi so svojou hudobno-tanečnou show v piatok v Sirius clube Brezno.

Od rôčka do rôčka

Detský folklórny súbor Šťastné detstvo oslavuje 35. výročie vzniku. Pri tejto príležitosti pripravil súbor program s názvom Od rôčka do rôčka. Okrem členov DFS Šťastné detstvo účinkujú aj hostia, a to Stanislav Marišler, Peter Pohančaník, Vanda Krištofová, Nina Vengerová, Martin Mateides, Linda Kováčiková a FS Vonica zo Zlína. Prvá premiéra programu je v piatok o 18.00 a druhá premiéra v sobotu v rovnakom čase.

Zbojnícka jazda 2013

Salaš Zbojská bude v sobotu od 9.00 patriť koňom. Účastníkov tejto akcie čaká stezka, barelrace, predúranie oviec na koni, dostih a nakoniec hon na zbojníka. Po celý deň bude k dispozícii vozenie na koníkoch a somárikovi.

Hubertova jazda 2013

V Michalovej pri EuroSalaši ukončia v sobotu jazdeckú sezónu. Pripravený je bohatý program. Začína o 10.00. Čaká vás jazda na čas prekážkovou dráhou, rodeo disciplíny, hon na líšku aj občerstvenie.

5. kolo Endurocross 2013

V sobotu prebehne záverečné 5. kolo BAMU Endurocrossu 2013 v areáli BMT na Lúčkach. Tréningy sa začnú o 10.00. Štart pretekov je naplánovaný na poludnie.

Pipes and Pints

Punk-rocková kapela vystúpi v Bombura klube v sobotu. Koncert začína o 21.00.

The Best of Song

Na najväčšie hity od 70-tych rokov až po súčasnosť sa môžete tešiť v sobotu v Sirius clube. Hrá Mambo DJ.

Kino Mostár: Útek

Víkendové akcie zakončí v nedeľu premietanie nórskeho filmu Útek. Životu nebezpečný útek je jedinou záchranou mladej Signe. Akčno-dobrodružná snímka je nevhodná do 15 rokov. Vstupné 2 €.

Ben Cristovao - BOMBY
1
Galéria
Víkend 18.10.
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM