Mário Hanzel Hokej

Cenné body z Považia

V zápase 26. kola sa Breznu opäť podarilo bodovať na ľade súpera. Dramatické stretnutie museli nakoniec rozhodnúť samostatné nájazdy.

Po neúspešnom domácom dueli s favorizovanou Spišskou Novou Vsou, cestovali hráči HK Brezno do Považskej Bystrice. V družstve Horehroncov sa predstavili už aj dve nové akvizície, útočníci Mach a Drotár. Breznianskym rytierom sa na Považí črtal plný bodový zisk, keď po góloch Jána Babica a Martina Drotára viedli v 27.min 2:0. Panteri však ešte v prostrednej časti stihli znížiť na 1:2 a držali tak zápas stále otvorený. V tretej časti sa domáci logicky pustili do dobýjania brány dobre chytajúceho Beňa. Hostia svoje vedenie nakoniec neudržali a po góle Koledu sa zápas dostal do predĺženia a následne aj k samostatným nájazdom. V nich ako už viackrát v tomto ročníku bolo úspešné Brezno, keď dôležité dva body pre hostí zariadil Ján Babic. Brezno naďalej zostáva na poslednom mieste priebežnej tabuľky, no jeho strata na predposledný Dolný Kubín sa znížila na štyri body.

**HK 95 P.Bystrica – HK Brezno 2:3 sn ** (0:0, 1:2, 1:0, 0:0, 0:1) Góly: 24:15 Ján Babic (oslab/1) – 0:1, 26:48 Martin Drotár – 0:2, 37:46 Ivan Slávik – 1:2, 44:37 Marián Koleda – 2:2, GWS Ján Babic – 2:3

(text: mr, foto: hkbrezno)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM