Monika Földešiová Rôzne

Darčeky na poslednú chvíľu?

Zostáva už len necelých 5 dní na obdarovanie svojich blízkych a vyčarovanie im úsmevu na perách. Ako ste na tom vy? Darčeky sú nakúpené alebo patríte k tej väčšine Slovákov, ktorí si túto (ne)milú "povinnosť" odkladajú na poslednú chvíľu?

Aj vy sa každý rok trápite nad tým, čím obdarovať svoju rodinu, priateľov, milovanú osobu? Ak máte dotyčného človeka skutočne radi, je to veľmi jednoduché. Stačí sa len zamyslieť nad tým, čo ich baví, čo sa im páči, čo ich vystihuje. Dôležité je aj počúvať. Určite niekedy počas rozhovoru spomenú, po čom ich srdce túži. A ak nespomenú, stačí vnímať aj ich reakcie, keď sa z niečoho tešia, čomu sa smejú, … . My vám skúsime poradiť nejaké zaujímavé tipy na darčeky.

Foto darčeky Aj napriek tomu, že nejde o novinku na trhu, sú každým rokom darčeky s fotkami čoraz obľúbenejšie. Kalendáre plné spoločných zážitkov, potlač na oblečení, šálkach, puzzle z fotky, … Možností je naozaj veľa, odporúčame sa ale s takouto objednávkou poponáhľať, výrobcovia majú zákaziek v posledný predvianočný týždeň veľa.

Zážitok ako dar? Niektorí preferujú zážitky oproti hmotným darčekom. Skúste teda vybaviť víkendový pobyt pre rodičov, kúpte lístky na koncert obľúbeného interpreta alebo poukážku do wellness salónu. Ak chcete niečo extrémnejšie, na rôznych webových stránkach ponúkajú lety balónom, jazdu na závodnom okruhu, na štvorkolkách, bunji jumping a mnoho iných. ** S mužmi je to ťažké** Podľa niektorých žien je to s mužmi občas ťažké nielen v živote, ale aj pri výbere darčekov. Ponožky a spodky sú síce vďačnou poslednou možnosťou, väčšinu z nich to však irituje. Podľa internetových prieskumov by si muži najradšej pod stromčekom našli športové potreby či permanentky, elektorniku, … Mužom – motoristom odporúčame vtipné a originálne pomôcky do auta, napr. škrabka na sklo s vtipnou rukavicou, alebo kľúčenku jeho vysnívaného auta. Milovníka rýchlej jazdy môže potešiť aj jazda na okruhu či „škola šmyku“.

A čo na poslednú chvíľu? Na premýšľanie vám neostáva veľa času, o výrobe darčekov nehovoriac. Ak aj napriek tomu chcete byť originálni a „iní“, zvoľte internet, ten ponúka množstvo nápadov, z ktorých sa oplatí vziať si inšpiráciu. Nájdete na ňom darčeky tradičné aj netradičné, vtipné, lacnejšie i drahšie, drobné aj veľké…

V dnešnej dobe má mnoho ľudí z vymýšľania a nákupu darčekov hotové peklo. Treba si stále opakovať, že darček by mal vyjadrovať nie vianočnú povinnosť, ale radosť a chuť obdarovať niekoho, na kom nám záleží. A práve to je záruka úsmevu na perách vašich blízkych.

vianocne darceky
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM