Katarína Oravská Rôzne

Dobré správy: Nové obchodné centrum prinesie asi 40 pracovných miest!

V centre horehronskej metropoly sa aktuálne stavia obchodné centrum, akého u nás niet. To však už nie je žiadna novinka. Informovali sme vás už aj o tom, že ho otvoria skôr, ako sa pôvodne plánovalo. To, čo však mnohých zaujíma asi najviac, sú novovzniknuté pracovné pozície.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy: Nové obchodné centrum prinesie asi 40 pracovných miest!
Foto: Katarína Oravská

Obchodné centrum v Brezne sa bude otvárať 24. apríla tohto roka. Informoval o tom Peter Šebo z OP Centra, ktoré komplex buduje. Pripravený bude aj otvárací program. Práce podľa slov Šeba prebiehajú v poriadku. Na stavbe sa podieľajú aj breznianske firmy.

Centrum sa nachádza na ulici Československej armády pri zastávke MHD. Súčasťou objektu bude 24 parkovacích miest a 20 obchodov. Ich značky však Šebo prezrádzať nechcel. „Uvidíte pri otvorení.“

Nové obchodné centrum prinesie aj príležitosť sa v ňom zamestnať. Podľa Šeba vznikne asi 40 pracovných miest. „Ľudia sa o nich môžu dozvedieť v miestnych médiách. Žiadosti o zamestnanie môžu záujemcovia posielať aj na opcentrum@opcentrum.sk, postúpime ich nájomníkom,“ dodal Šebo.

Obchodné centrum v Brezne otvorí v apríli
8
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM