Katarína Oravská Správy

Fico smeruje do Brezna: Pozrite, aký tu bude mať program

Vláda bude rokovať v našom kraji a priamo aj o našom meste. Okrem toho sa premiér Robert Fico v Brezne aj zastaví.

Ilustračný obrázok k článku Fico smeruje do Brezna: Pozrite, aký tu bude mať program
Foto: Katarína Oravská / Zdroj: Dnes24.sk

Premiér Robert Fico zavíta do nášho mesta. A to už v stredu 25. februára. V našom kraji bude už od rána. V Banskej Bystrici totiž prebehne výjazdové rokovanie vlády. V rámci programu 148. schôdze našej vlády sa budú riešiť body, ktoré sa priamo týkajú aj nášho mesta.

Vláda bude rokovať o vyčlenení dvoch miliónov eur na aktivity zlepšujúce sociálno-ekonomickú situáciu okresov Brezno a Banská Bystrica. Z nich pre Brezno 600 000 eur na zakúpenie technickej infraštruktúry pre nemocnicu a tiež aj financie na obnovu cestného mosta cez Hron – Bujakovo.

Po rokovaní vlády sa o 14:00 sa slovenský premiér zúčastní na slávnosti v spoločnosti Harmanec-Kuvert (Padličkovo 3). Jeden z najväčších výrobcov obálok v Európe položí základný kameň investičnej akcie Rozšírenie výroby a výstavba distribučného a logistického centra. Slávnosti sa zúčastní aj primátor Brezna Tomáš Abel.

„Spoločnosť investičnou akciou plánuje podporiť región Horehronie, v ktorom sa výroba nachádza,“ uvádza Harmanec-Kuvert na svojom webe.

Nejde pritom o prvú návštevu Roberta Fica v našom meste. Pred dvomi rokmi sa zúčastnil stavania mája na námestí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM