Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Brezňanov potešili novinky: Parkovacie miesta pre ZŤP a to nie je všetko

V meste sa v poslednej dobe udialo viacero zmien. Uvítali ich zdravotne postihnutí aj mamičky s deťmi. Vďaka čomu sa dostanú na poštu oveľa komfortnejšie?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Brezňanov potešili novinky: Parkovacie miesta pre ZŤP a to nie je všetko
Zdroj: Dnes24.sk

V našom meste sa deje mnoho vecí, ktoré spríjemňujú život občanom. Okrem chodníkov, vytváraniu nových parkovacích miest či podpory mladých rodín vo forme nových bytov, pristúpilo mesto aj k ďalším opatreniam, ktoré sťažovali život občanom.

Nedávno mesto Brezno vyčlenilo pred poštou v Brezne, a tak isto aj v časti Mazorníkovo, parkovacie miesta pre zdravotne ťažko postihnutých občanov. Na sídlisku vytvorilo aj bezbariérové prechody. Už v týchto dňoch sledujeme na pošte ďalšie veľké zmeny a úpravy, ktoré smerujú k väčšiemu pohodliu občanov, ktorí to potrebujú najviac.

Ako uviedol primátor mesta Brezna Tomáš Abel, udialo sa tak na základ podnetov priamo od občanov Brezna. „Ešte koncom minulého roku 2015 som na základe množstva žiadostí našich mamičiek, seniorov, občanov ZŤP, mal stretnutie so zástupcom generálneho riaditeľa Slovenskej pošty a dohodli sme investíciu bezbariérovej plošiny,“ prezradil Tomáš Abel.

Výťah podľa jeho slov budú môcť využívať všetci, ktorí to potrebujú. „Týmto bude vyriešený roky trvajúci problém s bezbariérovým prístupom na poštu pre mamičky, seniorov a občanov ZŤP,“ dodal Abel.

Môže vás zaujímať:

O krok bližšie k novým bytom v Brezne. Poslanci im dali zelenú!

Podpora talentov v Brezne s novinkou. Kto všetko môže zabojovať o príspevok?

Novinky pre Brezňanov v meste v OBRAZOCH
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM