Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Breznianka Mija na majstrovstvách SR. Po siedmich rokoch v novej úlohe

Známa kozmetička Mija sa opäť zúčastnila majstrovstiev Slovenska v make-upe. Tentokrát si však rolu vymenila a posadila sa za porotcovský stôl.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Breznianka Mija na majstrovstvách SR. Po siedmich rokoch v novej úlohe
10
Galéria
Zdroj: Mija Karolová

Známu kozmetičku z Brezna Miju Karolovú netreba obzvlášť predstavovať. Okrem toho, že v roku 2015 vyhrala majstrovstvá Slovenska v Make – upe a zúčastnila sa medzinárodných majstovtiev v Dűsseldorfe, viackrát vám podala pár užitočných kozmetických rád.

„Som rada, že po siedmich rokoch súťaženia na Majstrovstvách Slovenska v make – upe som sa mohla konečne dostať aj na tú druhú stranu, a to na stranu poroty,“ prezradila na úvod Mija.

Do porotcovského kresla sa dostala ako víťazka minuloročných majstrovstiev. V porote bolo osem ľudí a všetko to boli odborníci a významní ľudia z brandže, čo ju veľmi tešilo.

Súťaž bola rozdelená na dve časti, semifinále a finále. Téma bola Urban Attitude, čo znamená mestský štýl. Súťažilo sa v dvoch kategóriách, a to študenti a profesionáli.

„Rozhodovanie bolo dosť náročné a dovolím si tvrdiť, že aj medzi študentami boli osobnosti, ktoré by mohli bez problémov patriť k profesionálom,“ konkretizuje Mija a dodáva, že si vždy chcela skúsiť rolu porotcu. „To, že som súťažila roky predtým, mi naopak veľmi pomohlo, aby som sa vcítila do role súťažiaceho. Keď som prišla k súťažiacim a roztriasli sa im ruky, vedela som presne, aký je to pocit a čo prežívajú. Snažila so sa byť chápavá,“ konštatuje mladá vizážistka. Ako prezradila, súťažiacich nechcela najmä stresovať.

„Trochu som sa obávala toho, či budem vedieť ohodnotiť prácu iných. Dalo mi to naozaj veľa, lebo som si všimla, aké chyby som robila aj ja a aké detaily treba dotiahnuť v líčení. Je to pre mňa cenná skúsenosť.“

Zdroj: Mija Karolová

„Na budúci rok by som sa mohla opäť prihlásiť, ale čo sa týka týchto majstrovstiev, tak by som už radšej nechala priestor novej generácii,“ prezrádza ďalej. Na Slovensku sú, podľa jej slov, ešte jedny majstrovstvá a z nich sa postupuje do Mníchova. S myšlienkou tam ísť sa Mija ešte pohráva.

Momentálne sa venuje krásnemu projektu Miss Horehronie 2016. „Počas celého projektu sa venujem líčeniu krásnych finalistiek z Horehronia“do­dáva na záver.

kozmetička Mija na majstrovstvách Slovenska na stoličke porotcu
10
Galéria
Zdroj: Mija Karolová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM