Kristína Kožiaková Samospráva

FOTO: Breznianski poslanci s primátorom v pracovnom: Predviedli sa so štetcami

Úradovanie a obleky vymenili za tvrdú drinu a montérky. Na pomoc mestu sa pustil primátor Abel aj mestskí poslanci. My sme boli pri tom!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Breznianski poslanci s primátorom v pracovnom: Predviedli sa so štetcami
Zdroj: Dnes24.sk

V Brezne to naozaj pracovne žije. Mesto sa okrem dokončenia nových parkovacích plôch teraz venuje stojiskám na smetné koše. Ako si mnohí určite všimli aj cesty na Ul. Brezenská, Černákova, Rázusova, Šramkova budú mať nový asfaltový koberec. „Pripravujeme komplexnú opravu ďalších,“ vyjadril sa Tomáš Abel na svojom oficiálnom profile. Primátor aj poslanci sa nenechali zahanbiť a aj oni priložili ruku k dielu. A tak zahodili obleky, obliekli pracovné oblečenie a vyšli do ulíc.

Spoločná brigáda

Briáda poslancov nie je v našom meste novinkou. Už v minulosti padol tento návrh na mestskom zastupiteľstve a bol aj zrealizovaný.

Čítajte aj: Kuriózny návrh breznianskeho primátora T.Abela poslancom: Uvidíme ich brigádovať v montérkach so štetcom v ruke? :)

Poslanec Miroslav Fašang vyzval primátora mesta na svojej facebookovej stránke. „Minulý rok na júlovom zastupiteľstve navrhol pán primátor JUDr. Tomáš Abel, aby sme si spravili brigádu a pomohli zlepšiť Brezno nie len prácou „poslaneckou“, ale i manuálnou. Mnohí z nás si vysúkali rukávy a pustili sa s chuťou do práce. Mojim prianím je, aby sa táto akcia stala tradíciou. Som presvedčený, že i tento rok nás uvidíte v montérkach a s náradím v rukách ako skrášľujeme mesto,“ vyjadril sa poslanec Fašang.

Primátor zareagoval

„Aj tento rok plánujeme brigádu, kde budeme skrášľovať rôzne časti mesta (ihriska, pieskoviska, ploty atd.) Reagujem aj na výzvu poslanca Mirka Fašanga. Brigáda bude štvrtok 11. augusta od 15:00. Budeme radi, ak sa zapojíte, spoločne pomôžeme dobrej veci a neformálne sa porozprávame o našom meste a vašich postrehoch a nápadoch,“ tak znelo pozvanie primátora.

Poslanci sa po stretnutí pred mestským úradom o 15:00 rozdelili. Časť išla skrášľovať most cez rieku Hron na Kuzmányho ulici a další natierať zábradlie na sídlisko Mazorníkovo.

Pozrite si foto mestských poslancov pri skrášľovaní mesta v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Brezňania môžu víkend prežiť naplno. Prehľadný ťahák akcií na voľné dni

FOTO: Novinka v uliciach potešila Brezňanov: Mesto už skrášľujú lavičky s erbom

Primátor aj breznianski poslanci v pracovnom nasadení
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM