Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Staneme sa mekkou workoutu? V Brezne vyrastá nové a ešte väčšie ihrisko

Podmienky na šport v Brezne sú stále lepšie. Dôkazom je aj nové workoutové ihrisko, ktoré už onedlho otvoria verejnosti.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Staneme sa mekkou workoutu? V Brezne vyrastá nové a ešte väčšie ihrisko
Zdroj: Dnes24.sk

Na jeseň roku 2015 sa Brezňania tešili z prevodu vlastníctva starej telocvične v Mazorníkove, začiatkom leta zas z opravy a znovuspustenia Mazorníckej plavárne. V meste sa organizuje množstvo športových podujatí, ako napríklad preteky cyklistov Tour Route 66 či nedávny Beh nočným Breznom, ktoré počtom účastníkov neustále prekvapujú.

Športuchtivým obyvateľom nášho mesta opäť zvoní na lepšie časy. Okrem nového multifunkčného ihriska na sídlisku Mazorníkovo, ktoré by malo byť dokončené v dohľadnej dobe, vyrastá taktiež nové workoutové ihrisko.

„Okrem workoutu na nábreží Hrona, ktorý som realizoval ešte v rámci kampane, sme mali veľa požiadaviek na podobný park aj na Mazorníkove,“ informoval primátor mesta Tomáš Abel. S výstavbou sa už začalo, takže čoskoro sa môžete tešiť na workoutové ihrisko. Ako hovorí primátor, bude rozsahom väčšie, ako to na nábreží.

„Do prípravy vstúpili aj workoutisti z Brezna a teda verím, že sa staneme ďalšou mekkou v tomto športe. Pripravujeme už aj fit park na nábrežie Hrona pre našich seniorov v spolupráci s poslancom Miroslavom Fašangom,“ dodáva primátor na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

Nové workoutové ihrisko tesne pred finišom si môžete pozrieť v našej fotogalérii!

Môže vás zaujímať:

Najväčšie lákadlá voľných dní v Brezne a okolí. 10 akcií, kam vyraziť za zábavou

Milovníci zlatistého moku si prídu na svoje. Pri Brezne bude pivo tiecť potokmi

Nové workoutové ihrisko už onedlho na Mazorníkove
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM