Aktualizované Kristína Kožiaková Krimi

Aktualita z Brezna: Hasiči vyťahovali z Hrona auto, FOTO

Auto skončilo v Hrone neďaleko autobusovej stanice v Brezne. Pozrite si prvé zábery z miesta a ďalšie informácie!

Ilustračný obrázok k článku Aktualita z Brezna: Hasiči vyťahovali z Hrona auto, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Zamrznuté ráno v Brezne spôsobilo už prvú nehodu. Najprv nám Brezňania poslali fotky svojich teplomerov, teraz je to žiaľ vážnejšie.

„Dnes krátko po 9-tej hodine bola telefonicky ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla so zakliesnenou osobou, nachádzajúceho sa v rieke Hron pri železničnom depe v Brezne,“ uviedol hovorca hasičského a záchranného zboru Erik Piater.

Na miesto udalosti boli podľa jeho slov vyslaní piati hasiči s technikou. „Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla. Vozidlo sa nachádzalo v rieke Hron, prevrátené na ľavom boku. Vo vozidle sa nachádzala jedna osoba, vodička,“ pokračoval Piater.

Ako ďalej uviedol, hasiči pomocou páčidla otvorili predné pravé dvere a vyslobodili vodičku z vozidla. „Osoba bola bez zranenia. Oblečené šatstvo však mala mokré a hrozilo podchladenie,“ spomenul Piater s tým, že hasiči postihnutej osobe zabezpečili teplotný komfort a na miesto udalosti sa dostavila posádka Rýchlej lekárskej pomoci Brezno, ktorým bola vyslobodená osoba odovzdaná do opatery.

„Vozidlo bolo pomocou lanového autonavijáku prevrátené na kolesá a zastabilizované proti ďalšiemu pohybu. Na vozidle boli vykonané protipožiarne opatrenia a prekontrolované na únik prevádzkových kvapalín,“ povedal hovorca hasičov. Ako dodal, na miesto udalosti sa dostavili zamestnanci odťahovej služby, ktorí havarované vozidlo naložili a odviezli do servisu. Po zadokumentovaní udalosti sa hasiči vrátili na hasičskú stanicu.

Pozrite, ako vidia nehodu muži zákona TU!

Foto: Erik Duhan

Hasiči vyťahovali auto z Hrona: Pozrite FOTO
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM