Marcel Páleš Krimi

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zrážka skončila požiarom, havarované auto horelo ako fakľa!

AKTUALIZOVANÉ: Vyčíňanie plameňov priamo na ceste! Na Sládkovičovej ulici v Banskej Bystrici zasahovali hasiči. Dnes ráno sa tam zrazili dve osobné autá, z ktorých jedno začalo horieť...

Ilustračný obrázok k článku AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zrážka skončila požiarom, havarované auto horelo ako fakľa!
Zdroj: Dnes24.sk

„Na Sládkovičovej ulici došlo k dopravnej nehode. Na tiesňovú linku bola o 8:25 nahlásená dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel,“ potvrdil pre Bystricu 24 Erik Piater, hovorca z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

Na miesto udalosti bolo vyslaných sedem hasičov s technikou. „Po príchode bolo prieskumom zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu áut Citroen Xsara Picaso a BMW 330, pričom jedno vozidlo bolo celé zachvátené požiarom,“ pokračoval Piater.

Vodiči v čase príchodu hasičov neudávali žiadne zranenia, ale aj napriek tomu sa podrobili vyšetreniu, ktoré vykonala posádka Hasičskej zdravotnej záchrannej služby. „Po čase sa vodiči oboch vozidiel začali sťažovať na bolesti hrudníka a krčnej chrbtice, takže boli ošetrení príslušníkmi HaZZ, ktorí ich následne transportovali do Nemocnice FDR v BB,“ dodal Piater.

Škoda na vozidle, spôsobená požiarom, bola predbežne vyčíslená na 5 000 eur.

Foto: HaZZ v Banskej Bystrici

horiace autá Sládkovičova
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM