Marcel Mojžiš Krimi

Hrozivá dráma: Ján (63) na vlastného brata vytiahol pištoľ, potom si strelil do hlavy

Dramatické chvíle, z ktorých až mrazí. Ján (63) vo Zvolene podľa polície sa mal vlastnému bratovi vyhrážať smrťou a dokonca na neho vystreliť zo svojej pištole. Tá sa však našťastie napokon zasekla. Muž neskôr ušiel až do Brezna, kde si strelil do hlavy!

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá dráma: Ján (63) na vlastného brata vytiahol pištoľ, potom si strelil do hlavy
Foto: Slávka Kellová

Dramatické ráno vo Zvolene! Ján (63) podľa polície mal v prvý deň víkendu vytasiť zbraň na vlastného brata. Pištoľ sa však údajne napokon zasekla. Muž však vo svojom šokujúcom konaní pokračoval ďalej a to u jeho sesternici, ktorej sa mal taktiež vyhrážať smrťou.

Následne nasadol do auta a policajti začali po ňom pátrať. Našli ho až v Brezne na sídlisku Mazorníkovo, kde si podľa informácií portálu noviny.sk po príchode mužov zákona na miesto, strelil do hlavy svojou legálne držanou zbraňou.

Pokus o samovraždu mu však nevyšiel a streľbu prežil. Záchranári ho previezli do banskobystrickej Rooseveltovej nemocnice, kde sa následne podrobil operácii. Jeho stav je vážny. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre nebezpečné vyhrážanie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM