Mário Hanzel Iné športy

Kolkárky zdolali hráčky Vrútok

V 25. kole I.ligy nastúpili železiarky opäť proti ženskému družstvu. Na domácich privítali hráčky Lokomotívy Vrútky, s ktorými zviedli zaujímavý súboj.

Ďalšie ženské derby zvládli železiarky víťazne. Dobrý základ si vytvorili v prvej zmene, kde trochu nečakane získali dva body a plusové boli aj v počte zvalených kolov. Popri očakávanom bode Dagmar Kyselicovej, sa podarilo zabodovať aj mladej Dominike Kyselicovej. Jej celkový výkon 494 zaostal síce za očakávaním, no na bod to tento raz stačilo. Veľmi dobrým výkonom sa prezentovala Dominika Skalošová, ktorej 541 bodov bolo výrazným zlepšením oproti predchádzajúcim kolám. Športový osud jej ale bod nedoprial, pretože hosťujúca hráčka bola vo všetkých štyroch dráhach o pár kolov lepšia. Viac ako štyridsať bodový náskok v počte zvalených kolov dával železiarkam sľubné vyhliadky do druhej zmeny. V nej sa Vrútočanky síce postupne dotiahli na takmer 30 kolov, no zlomiť zápas na svoju stranu sa im nepodarilo. Z družstva Podbrezovej bodovala Turčanová a po dramatickej zápletke aj Hiadlovská. Tá pri setovej remíze 2:2 tesne vyhrala na vyšší počet zvalených kolov (516:512), k čomu jej výrazne pomohla takzvaná hodovka v štvrtom sete jeden pokus pred koncom (kukni video TV13). Eva Bábelová nestačila na hosťujúcu Katarínu Ďurčenkovú, ktorá získala pre Lokomotívu druhý bod.

ŽP Šport Podbrezová ženy – Lokomotíva Vrútky ženy 6:2 3161:3095

Dominika Skalošová 541, Dominika Kyselicová 494, Dagmar Kyselicová 552, Eva Bábelová 527, Jana Turčanová 531, Edita Hiadlovská 516

Kolkárky zdolali hráčky Vrútok
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM