Krimi

Krvavá dráma pri kostole: Na Igora (45) zaútočila rozzúrená medvedica

V sobotu podvečer útočila medvedica v Moštenici neďaleko Banskej Bystrice. Nešťastie sa stalo pri kostole, asi hodinu po omši a zarážajúci je fakt, že všetko sa odohrávalo iba niekoľko metrov od rodinných domov.

Ilustračný obrázok k článku Krvavá dráma pri kostole: Na Igora (45) zaútočila rozzúrená medvedica
Zdroj: Dnes24.sk

Šelma dohrýzla Igorovi nohu na viacerých miestach. Podľa svedkov bol celý krvavý a na tele mal stopy po útoku medvedích zubov. "Ako uviedol Nový Čas:, zakrvavený lesný robotník stihol prejsť ešte do neďalekej krčmy, odkiaľ ho kamarátka odviezla do banskobystrickej nemocnice a v aute jej vyrozprával celý príbeh.

„Zrazu sa na mňa vyrútila, bola dosť veľká. Prvý útok som odrazil rukou. Odbehla za kostol, asi tam mala mláďa, a opäť sa na mňa vyrútila. Tentoraz razantne. Vtedy som zbadal druhé mláďa na neďalekom strome. Ľahol som si na brucho a hral mŕtveho. Medvedica ma hrýzla do kolena i stehna a potom odišla,“ uviedol pre Nový Čas Igor.

Ako informoval Nový Čas, v nemocnici mu rany šili vyše hodinu a pol. Zuby medvedice mu však našťastie nezasiahli tepnu. Napriek hrôzostrašnej príhode sa Igor nebojí a do hory chce chodievať aj naďalej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM