Katarína Oravská Samospráva

Mesto chce počuť váš názor: Rekonštrukcia školy, áno či nie?

Mesto na svojom webe vyhlásilo anketu. V nej môžete vyjadriť svoj názor na rekonštrukciu Základnej školy s materskou školou Karola Rapoša. Práve túto tému bude riešiť mestské zastupiteľstvo na dnešnej schôdzi.

Ilustračný obrázok k článku Mesto chce počuť váš názor: Rekonštrukcia školy, áno či nie?
Zdroj: Webnoviny.sk

Chcete, aby mesto Brezno realizovalo rekonštrukciu Základnej školy s materskou školou Karola Rapoša? Tak znie otázka mesta na občanov a rodičov. „Snahou vedenia mesta je zvyšovanie komfortu vzdelávania detí vo všetkých školských zariadeniach. Deti sú naša budúcnosť a je podstatné v akom priestore vzdelávanie prebieha. Deti väčšinu svojho dňa trávia práve v takýchto zariadeniach, či už počas riadneho vyučovania, či pri vykonávaní mimoškolských aktivít. Chceme preto počuť váš názor,“ uvádza vedenie mesta Brezno.

Anketa bola na webovom sídle zverejnená len včera v poobedných hodinách, pričom touto témou sa budú zaoberať mestskí poslanci už dnes na zastupiteľstve. Viac o tomto bode rokovania čítajte v článku Poslanci opäť zasadnú: Riešiť sa bude rekonštrukcia školy aj rozvoj bývania.

Zatiaľ sa do ankety zapojilo desať ľudí. Na výber majú len z dvoch odpovedí – áno alebo nie. Zdá sa všetci, ktorí zatiaľ v ankete hlasovali, boli za, keďže odpoveď áno má sto percent.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM