Katarína Oravská Samospráva

Mesto spracúva projekt o svojej budúcnosti: Chce poznať aj názor samotných obyvateľov

Radnica pracuje na rozvojovom dokumente týkajúceho sa rozvoja nášho mesta na najbližšie roky. Na budúcnosť mesta, chce poznať názor aj samotných občanov. Tí sa môžu prostredníctvom ankety vyjadriť, aké kultúrne podujatia by chceli či v čom vidia najväčšie prekážky podnikania v meste.

Ilustračný obrázok k článku Mesto spracúva projekt o svojej budúcnosti: Chce poznať aj názor samotných obyvateľov
Foto: Katarína Oravská

Radnica pracuje na rozvojovom dokumente týkajúceho sa rozvoja nášho mesta na najbližšie roky.

„Program rozvoja mesta Brezna na roky 2016 – 2022 bude vychádzať z poznania situácie a konkrétnych potrieb obyvateľov, podnikateľov, záujmových skupín a ďalších subjektov v území, aby následne sformuloval predstavu o budúcnosti spolu s činnosťami a projektmi na jej zabezpečenie,“ uvádza mesto.

Mesto chce poznať názor Brezňanov a tak vyhlásilo anketu. „Na konci roka 2014 sa na území mesta uskutočnil dotazníkový prieskum, ktorý chceme touto anketou doplniť a rozšíriť,“ prezrádza breznianska radnica.

V ankete, ktorá sa dá vyplnil aj online sa mesto pýta, ktoré sociálne a zdravotné služby vám v meste chýbajú, v čom vidíte najväčšie prekážky podnikania v meste, čo podľa vás chýba návštevníkovi mesta Brezna, aké ďalšie kultúrne podujatia, okrem tých, ktoré mesto Brezno pravidelne organizuje, by ste uvítali v meste Brezno aj to aké športové aktivity vám chýbajú a ktoré športové podujatia by ste pravidelne navštevovali.

Prieskum končí v polke júla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM