Katarína Oravská Samospráva

Mesto zverejnilo nové nariadenia na pripomienkové konanie: Týkajú sa vody a fajčenia na ihriskách

Brezno zverejnilo na pripomienkové konanie dva nové návrhy všeobecne záväzných nariadení. Pripomienky je možné zasielať do 12. februára.

Ilustračný obrázok k článku Mesto zverejnilo nové nariadenia na pripomienkové konanie: Týkajú sa vody a fajčenia na ihriskách
Zdroj: Webnoviny.sk

Mesto na svojom webovom sídle zverejnilo na pripomienkové konanie dva návrhy všeobecne záväzných nariadení. Pripomienky je možné podávať do 12. februára, a to písomne, elektronicky alebo faxom.

Nový návrh všeobecne záväzného nariadenie upravuje spôsob náhradného zásobovania vodou v dodávke vody verejného vodovodu, spôsob náhradného odvádzania odpadových vôd verejnou kanalizáciu, evidencie, nakladania a zneškodňovania odpadových vôd zo žúmp podľa miestnych podmienok a určuje podmienky činností k nim sa vzťahujúce.

Druhý nový návrh všeobecne záväzného nariadenia mení a dopĺňa VZN o verejnom poriadku na území nášho mesta. Doplniť sa majú podmienky zákazu fajčenia na území mesta. Zakázané má byť fajčenie v priestoroch detských ihrísk a pieskovísk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM