Katarína Oravská Samospráva

Mestskí poslanci opäť zasadnú: Rokovať budú o sociálnom taxíku aj o vyasfaltovaní chodníka

Dnes sa uskutoční pokračovanie šiesteho pracovné zasadnutie mestského zastupiteľstva. Poslanci sa stretnú v zasadačke o 16.00. Rokovať budú o viacerých dôležitých bodoch, ktoré nestihli prebrať na ostatnom zasadnutí. Prečítajte si, o ktorých.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí poslanci opäť zasadnú: Rokovať budú o sociálnom taxíku aj o vyasfaltovaní chodníka
Foto: Katarína Oravská

Po týždni zasadnú mestskí poslanci opäť za rokovací stôl, aby pokračovali v šiestom pracovnom zasadnutí. Viaceré body totiž minulý pondelok prebrať nestihli. Po obednej prestávke sa totiž do zasadačky vrátila len hŕstka poslancov. Neboli uznášaniaschopní, a preto musel primátor zasadnutie zrušiť. To, čo na ostatnom zasadnutí stihli prebrať si môžete prečítať v článku Prehľad: Mestskí poslanci o banskom skanzene aj o podniku, ktorý má Rómov naučiť pracovať.

Obchodná spoločnosť Fantázia Brezno dnes predloží informatívnu správu o výsledkoch svojho hospodárenie za minulý rok. Riešiť sa bude aj stav a vývoj pohľadávok a návrh na zmenu v rozpočte Brezna na tento rok.

Poslanci preberú aj návrh na rozšírenie služby sociálneho taxíka a schválenie dotácie. Zaoberať sa budú aj podaním žiadosti o nenávratný finančný príspevok na projekt plošnej separácie komunálneho odpadu v meste. Predsedovia komisií mestského zastupiteľstva budú poslancov informovať o ich činnosti.

Riešiť sa bude aj vyčlenenie financií v rozpočte mesta na budúci rok na vyasfaltovanie chodníka popri nábreží Hrona v lokalite ŠLN a na úpravu plochy tzv. parkoviska prístupného z ulice Hradby. V rámci budúcoročného rozpočtu sa bude rokovať aj o finančných prostriedkoch na rekonštrukciu cesty na Nálepkovej ulici pred garážami.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM