Rôzne

Mikuláš má v Brezne a v okolí program pre deti: Kde ich čaká odmena?

Mikuláš je každoročne vyťažený. Ak chcete, aby mali vaše deti nezabudnuteľný zážitok, vyberte si z mikulášskych akcií, či už priamo v meste alebo v okolí.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš má v Brezne a v okolí program pre deti: Kde ich čaká odmena?
Zdroj: TASR

Heľpa

Privítanie Mikuláša a kultúrno-spoločenské podujatie čaká najmenších na námestí v obci Heľpa 5. decembra o 17:00 h.

Mikuláš v meste

Mikuláša s deťmi môžete stretnúť 6. decembra na Námestí v Brenze. Nebude chýbať divadelné predstavenie, stretnutie detí s Mikulášom, rozsvietenie Vianočného stromčeka.

Pečenie oblátok

Pečenie oblátok, zdobenie perníkov, tvorivé dielne a bohatý program s Mikulášom čaká najmenších 7. decembra o 16:30 h v Michalovej, budova na ihrisku za Uličkou.

Privítanie Mikuláša v Pohorelej

Obecný úrad v Pohorelej, ZŠ a MŠ Pohorelá, DFS Mladosť a ďalší vás pozývajú na Privítanie Mikuláša spojené so slávnostným rozsvietením vianočného stromčeka na námestí v Pohorelej v piatok 8. decembra 2017 o 15.00 hod. Pripravený bude i mikulášsky punč a kapustnica.

Obecný Mikuláš z Podbrezovej

Tento rok Obecný Mikuláš so svojimi pomocníkmi príde na Štiavničku, kde všetkým deťom z Podbrezovej dňa 8. decembra 2017 o 18.00 hod. pred budovou Alhambra na Štiavničke odovzdá malé prekvapenie. Tešiť sa môžete na Divadlo Tamariki a ich Škriatkovsky dobré Vianoce.

Zabezpečená bude autobusová doprava: 15.30 hod.: Lopej – zástavka SAD pri zmrzline, 15.35 hod.: Podbrezová – Kolkáreň, pri garážoch, 15.40 hod.: pod kostolom – zástavka SAD.

Mikuláš v Dolnej Lehote

Popoludnie venované najmenším sa uskutoční v Dolnej Lehote 8. decembra v kultúrnom dome o 15:00 h.

Mikuláš v meste
6
Galéria
Zdroj: TASR

Mikulášske popoludnie s VYDROU

Občianske združenie VYDRA pozýva všetky deti a ich rodičov na Mikulášske popoludnie,ktoré sa uskutoční dňa 9. decembra 2017 od 14.00 hod. v Kultúrnom dome v Čiernom Balogu.

Program podujatia: program plný zábavy a prekvapení, mikulášska nádielka, konský záprah, tvorivé dielne, detská tancovačka, lampiónový sprievod, rozsvietenie stromčeka. Pripravený bude i Mikulášsky punč pre veľkých i malých – jeho kúpou podporíte neformálne združenie Pomôžme pomáhať!

Mikuláš v Kúpeľoch Brusno 2017

Kúpele Brusno srdečne pozývajú všetky deti na Mikulášsku zábavu s príjemnou vianočnou atmosférou a s občerstvením pre deti, ktoré sa uskutoční dňa 9. decembra 2017 o 16.00 hod. v Nočnom bare Liečebného domu Poľana.

Vstupné: 6 € dieťa, súrodenec 5 €, (dospelý ako doprovod zdarma). Cena zahŕňa: Mikulášsky balíček, občerstvenie pre deti, destkú diskotétku.

Príchod Mikuláša v Mazorníkove

Mesto Brezno a aktívni dobrovoľníci, obyvatelia z Mazorníkova vás pozývajú na Príchod svätého Mikuláša, ktorý sa uskutoční dňa 10. decembra 2017 o 14.00 hod. na Ul. 9. mája – Multifunkčné ihrisko. Pre milé deti sú pripravené sladkosti a ďalšie prekvapenia.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM