Katarína Oravská Kultúra

Mladé spevácke talenty, starí páni futbalisti aj filozofovanie o vnímaní sveta: Toto všetko už v stredu

Dni mesta Brezno klopú na mestskú bránu. Hoci sa začínajú vo štvrtok. Niektoré sprievodné podujatia sú naplánované aj v stredu.

Ilustračný obrázok k článku Mladé spevácke talenty, starí páni futbalisti aj filozofovanie o vnímaní sveta: Toto všetko už v stredu
Zdroj: Webnoviny.sk

Slávik Horehronia

V stredu od 11:00 sa z Mestského domu kultúry bude ozývať spev mladých nádejných talentov. Budú súťažiť vo finále v speve populárnej piesne.

TJ Mostáreň Brezno – Železiarne Podbrezová

Stredajšie popoludnie bude patriť futbalu. O 17:00 sa na futbalovom štadióne proti sebe stretnú v exhibičnom futbalovom zápase „starí páni“.

Štyri úrovne vnímania

V stredu od 17:00 do 20:00 môžete počúvať prednášku o rôznych úrovniach vnímania. Prednášateľ Valerián Leri Švec sa bude snažiť odpovedať na viaceré otázky: Ako toto poznanie môžete využiť v bežnom materiálnom živote? Aký je rozdiel medzi vnímaním skrze EGO alebo nad ním? Čo je to nadzmyslové vnímanie a ako sa dá použiť v bežnom živote? Táto prednáška nie je súčasťou Dní mesta Brezno. Konať sa bude v priestoroch chaty Zinka, Mýto pod Ďumbierom. Vstupné je 5 €. Lístky si môžete kúpiť na recepcii Relax centra pri Soľnej jaskyni.

Foto: ilustračné
Zdroj: Brezno.sk

Štyri úrovne vnímania
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM