Kristína Kožiaková Rôzne

Najkurióznejší zážitok breznianskej kozmetičky: Chrapkajúca pani ešte ako-tak, ale hrdinstvo muža vás dostane :)

Mija má dostatok zákazníčok aj zákazníkov. Vtipné a milé situácie sa stávajú takmer každý deň, ale toto naozaj nečakala. Podelila sa s nami o svoj najkurióznejší zážitok.

Ilustračný obrázok k článku Najkurióznejší zážitok breznianskej kozmetičky: Chrapkajúca pani ešte ako-tak, ale hrdinstvo muža vás dostane :)
Zdroj: Dnes24.sk

O breznianskej kozmetičke Miji sme vám už priniesli okrem informácií o jej úspechoch na celoslovenskej make-up sútaži aj článok, v ktorom upozorňuje na chyby, ktoré by brezňanky nemali pri líčení robiť. Teraz nám Mija prezradila niečo z iného súdka.

Ešte stále sa dá považovať za niečo výnimočné, keď sa vo dverách salónu zjaví muž. Chlapi sa podľa Miji začínajú postupne o seba starať viac, ako niektoré ženy. Muži vraj chodia na kozmetiku a milujú masáž tváre. Určite však neznesú toľko bolesti koľko ženy, pretože kričia a fučia hneď, keď sa ich idem dotknúť,prezradila na chlapov Mija. Podľa nej ešte preferujú depiláciu a dokonca aj úpravu obočia.

Prvým kurióznym prípadom bol muž, ktorý si chcel dať depilovať intímne partie. „Nedopadlo to však najlepšie, musel predčasne odísť a odišiel aj s nalepeným voskom,“ prezrádza Mija.

Spomenula si aj na jednu príjemnú staršiu zákazníčku, ktorá pri masáži tváre zaspala priamo v kresle. „Nebolo by na to nič zvláštne, keby nezaspala tak tvrdo, že si aj pochrapkávala. Nemohla som ju vôbec zobudiť.“ Snažila sa búchať, trhala jej obočie a aj nahlas kašľala. Efekt to vraj nemalo žiadny. „Klepala som jej dokonca aj po pleci, ale pani mala poriadne tvrdý spánok“.

Ako nám prezradila ďalej, nasledujúca zákazníčka čakala, kým sa pani neprebrala. „Bolo to zábavné, ale na druhej strane som rada, že sa cítila tak príjemne, že si pri tej masáži schuti zdriemla :-).“

To, že si zákazníčky zdriemnu pri masáži tváre nie je podľa Miji nič výnimočné, ale zvyknú sa prebrať hneď po skončení masáže.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM