Katarína Oravská Samospráva

Napĺňa život v Brezne vaše predstavy? Vyjadrite svoj názor v dotazníku

Do konca roka máte možnosť vyjadriť svoj názor na to, čo je potrebné v našom meste zmeniť, riešiť, rozvíjať a čo vám tu chýba. Výsledky majú mestu slúžiť na prípravu spracovania programu rozvoja mesta na najbližšie roky.

Ilustračný obrázok k článku Napĺňa život v Brezne vaše predstavy? Vyjadrite svoj názor v dotazníku
Foto: Katarína Oravská

Mesto sa obracia na svojich občanov s prosbou o vyplnenie dotazníka. Cieľom je zistiť názory a predstavy ľudí o meste Brezno. Získané výsledky budú slúžiť ako východisko na prípravu spracovania Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Brezna na obdobie 2014 – 2020. Informuje o tom mesto na svojom webe, kde si môžete dotazník zároveň stiahnuť.

Je potrebné zrekonštruovať školy či budovať nájomné byty pre Rómov?

Mesto sa v rámci dotazníka pýta aj to, ako hodnotíte rozvoj a napredovanie Brezna v posledných piatich rokoch aj to, čo treba neodkladne riešiť v oblastiach školstva, kultúry, športu, životného prostredia, dopravy, služieb, bezpečnosti v meste a bývania.

Vyjadriť sa môžete, či je podľa vás potrebné napríklad zrekonštruovať školy, knižnicu, plaváreň alebo zriadiť detské jasle, vybudovať cyklotrasy, znižovať prašnosť, zintenzívniť mestskú hromadnú dopravu, zvýšiť množstvo autobusových zastávok alebo by vás viac potešilo rozšírenie wellnes služieb, zlepšovanie vzťahu úrad – občan, integrácia Rómov medzi majoritné obyvateľstvo, výstavba nájomných bytov alebo budovanie nájomných domov a bytov pre rómskych obyvateľov.

Napísať môžete aj všetky svoje postrehy, námety a poznámky.

Čas máte do 30. decembra!

Dotazník je potrebné vyplniť a doručiť do 30. decembra, a to buď elektronicky alebo osobne vhodeným do urny v klientskom centre Mestského úradu Brezno.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM