Katarína Oravská Samospráva

Nový kandidát na primátora Brezna: Do boja vyráža mestský poslanec Tomáš Abel

Mestský poslanec Tomáš Abel oficiálne oznámil svoju kandidatúru na primátora mesta Brezna. Exkluzívne pre náš portál prezradil, čo ho viedlo k tomuto rozhodnutiu.

Ilustračný obrázok k článku Nový kandidát na primátora Brezna: Do boja vyráža mestský poslanec Tomáš Abel
Zdroj: TASR

Mestský poslanec Tomáš Abel oficiálne oznámil svoju kandidatúru na post hlavy mesta. „Usúdil som tak po dlhej a triezvej úvahe na základe dôvery viacerých kolegov poslancov, priateľov a známych, občanov mesta Brezna a samozrejme mojej rodiny,“ povedal Abel.

Do volieb vstupuje ako nezávislý a nestranícky kandidát. „Nebránim sa podpore politických strán, čo však nemení môj postoj nestraníckosti a ambíciu pomôcť Breznu, aby získalo dynamiku a skutkom naplniť dané sľuby. Zárukou toho je, že ako poslanec som štyri roky priebežne systematicky pracoval, predkladal návrhy a snažil sa aj napriek nepriazni urobiť pre občana viac. Určite si spomínate na také triviálne veci ako je kosenie trávy, rozbité cesty a chodníky, burina a neupravená zeleň, nepravidelný zvoz odpadu a mnoho iných veľmi konkrétnych a neriešených vecí. Z poznania chodu mesta a jeho reálnych možnosti však konštatujem, že Brezno má na viac. Vidím veľa pozitívnej práce, no tiež aj veľa neriešených problémov,“ uviedol Abel.

Podľa jeho slov ako poslanec mestského zastupiteľstva priebežne štyri roky počúval ľudí, reagoval na ich žiadosti a hľadal riešenia. Ako dodal, mnohí občania za ním prišli s výborným nápadom a preto aj teraz vyzýva k spolupráci všetkých, ktorým nie je osud mesta ľahostajný a vedia mu pomôcť.

Mohlo by vás tiež zaujímať Prečítajte si to ako prví: Vieme, či sa bude Jaroslav Demian opäť uchádzať o post primátora!

Foto: Archív T.A.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM