Katarína Oravská Iné športy

Parádne výkony mladých breznianskych karatistiek: Máme doma majsterku a vicemajsterku Európy

Mladé breznianske karatistky o sebe dali vedieť. A to poriadne. Svojimi výkonmi bodovali na majstrovstvách Európy. Prebojovali sa až do úplného finále.

Ilustračný obrázok k článku Parádne výkony mladých breznianskych karatistiek: Máme doma majsterku a vicemajsterku Európy
Zdroj: Dnes24.sk

Terézia Ťažká sa vo svojich jedenástich rokoch stala majsterkou Európy v karate vo svojej kategórii. Tatiana Tapajčíková je vicemajsterkou v rovnakej súťaži v tímoch.

Terézia Ťažká, žiačka Základnej školy s materskou školou K. Rapoša, Pionierska 4, Brezno sa zúčastnila na Majstrovstvách Európskej Federácie Shito Ryu Karate a obsadila nezabudnuteľné prvé miesto v kategórii jednotlivcov – staršie žiačky. Stala sa tak majsterkou Európy.

Rovnakej súťaže sa zúčastnila aj Tatiana Tapajčíková, študentka Gymnázia J. Chalupku, Brezno a je vicemajsterkou v kategórii juniori – tímy.

Primátor mesta, Tomáš Abel reprezentantkám osobne poďakoval a odovzdal Ďakovné listy za výbornú reprezentáciu mesta Brezna. Poďakovanie patrí aj trénerovi, Petrovi Jenčovi za obetavosť a vytrvalosť.

Foto a zdroj: Mesto Brezno

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM