Katarína Oravská Samospráva

Personálne zmeny v meste: Mestský úrad má nového prednostu

Personálne zmeny v Brezne. Primátor Tomáš Abel vybral na lukratívny flek prednostu Mestského úradu nového človeka. Vyštudoval právo, pôsobil na riadiacej pozícií na vtedajšom Obvodnom úrade a tiež na viacerých špecializovaných pozíciách v Policajnom zbore.

Ilustračný obrázok k článku Personálne zmeny v meste: Mestský úrad má nového prednostu
Foto: Katarína Oravská

Novo menovaným prednostnom Mestského úradu Brezna sa stal Martin Juhaniak. Nový prednosta je Brezňan, ženatý, v súčasnosti žijúci so svojou rodinou v našom meste, aktívne športuje. Má vyštudované právo na Právnickej fakulte v Banskej Bystrici. Pôsobil na riadiacej pozícii na vtedajšom Obvodnom úrade v Brezne (terajší Okresný úrad Brezno) a tiež na viacerých špecializovaných pozíciách v zložkách Policajného zboru. Posledné dva roky pôsobil tiež v riadiacej pozícii.

Ako zdôvodnil brezniansky primátor Tomáš Abel jedným z dôvodov menovania je aj postupné zavedenie nového systému riadenia na mestskom úrade a prenášania úloh na zamestnancov. Informovali sme vás o tom v článku Radikálne zmeny na radnici: O stoličku príde 18 úradníkov, primátor chce ušetriť obrovskú sumu!

„Poznám ho ako spoľahlivého, cieľavedomého a analyticky mysliaceho človeka, ktorému je možné dôverovať a prenášať na neho zodpovedné úlohy,“ povedal Abel.

Čítajte tiež:
Mesto bude odvolávať náčelníka mestskej polície: Vypísané je už aj výberové konanie
Primátor si vybral zástupcu s takýmito kompetenciami: Budú nasledovať personálne čistky na radnici?

Foto: Mestský úrad Brezno

Mestský úrad má nového prednostu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM