Kristína Kožiaková Rôzne

Po roku si opäť užijeme krásnu náladu: Brezno sa rozžiari vianočnou atmosférou, pribudnú aj novinky?

Už to pomaly prichádza! Onedlho sa Brezno opäť po roku rozžiari vianočnou výzdobou. Zisťovali sme, kedy sa už v našom meste môžeme tešiť na tú pravú nefalšovanú vianočnú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku Po roku si opäť užijeme krásnu náladu: Brezno sa rozžiari vianočnou atmosférou, pribudnú aj novinky?
Foto: Katarína Oravská

Vianoce sa pomaly blížia a k tomuto najkrajšiemu sviatku v roku neodmysliteľne patrí aj vianočná výzdoba. Nielen domácnosti, ale aj mesto sa rozžiari a môžeme tak lepšie nasávať atmosféru blížiacich sa najkrajších sviatkov celého roka. A kedy v Brezne vlastne tento rok odštartuje tá pravá vianočná atmosféra?

„V týchto dňoch prebieha obstarávanie na novú výzdobu, ktorá pribudne k tej starej,“ prezradil nám riaditeľ technických služieb mesta Brezno Ján Lukáč. Aká výzdoba pribudne konkrétne nám však prezradiť nechcel, no podľa našich informácií sa môžeme tešiť na viaceré novinky.

„S montážou vianočnej výzdoby by sa mohlo začať už v najbližších dvoch týždňoch,“ naznačil riaditeľ technických služieb. Sledujte náš portál, onedlho sa dozviete viac.

Môže vás zaujímať:

Breznianski vodiči, tejto ceste sa radšej vyhnite: Obchádzať ju budeme až 4 dni!

Mliečny bar, Veľká obuv…5 legendárnych obchodov zo socíku, ktoré sme navštevovali v Brezne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM