Jakub Forgács Krimi

Policajti spustili neobvyklé pátranie: Pozrite, aký prípad z ulice chcú vyriešiť

Tak to sa veru len tak nevidí! Muži zákona vyšetrujú nehodu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby ju iba nedávno neohlásil muž (64), ktorého podľa vlastných slov zrazil neznámy vodič. Pozrite kedy!

Ilustračný obrázok k článku Policajti spustili neobvyklé pátranie: Pozrite, aký prípad z ulice chcú vyriešiť
Zdroj: TASR

Dopravná polícia v Banskej Bystrici hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej malo dôjsť ešte 10. apríla 2014. Polícia sa však o nehode dozvedela až 10. decembra, keď ju chodec prišiel nahlásiť.

"Prvú informáciu o tom, že malo v tento deň dôjsť k dopravnej nehode, oznámil polícii 10. decembra muž (64), ktorý mal byť jej účastníkom ako chodec. Uviedol, že 10. apríla ho mal na Rudohorskej ulici v Banskej Bystrici zraziť neznámy vodič na neznámom motorovom vozidle.

V uvedenej veci prišiel chodec podať trestné oznámenie na neznámeho vodiča, ktorý mu mal podľa lekárskych správ spôsobiť poranenia s dlhodobou liečbou a práceneschopnos­ťou," uviedla dnes banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Aj napriek dlhému časovému odstupu polícia žiada občanov, ak si niekto takú situáciu na Rudohorskej ulici všimol a vedel by k nej podať bližšie informácie, aby to oznámil na ktoromkoľvek útvare policajného zboru alebo na telefónnom čísle 158. Akákoľvek informácia by mohla napomôcť k vypátraniu neznámeho vozidla, ako aj k spresneniu celej situácie, kedy malo dôjsť k zrazeniu chodca.

„Okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje a miera zavinenia účastníkov sa zisťuje. Z tohto dôvodu žiadame aj samotného vodiča hľadaného vozidla, aby sa dobrovoľne prihlásil na ktoromkoľvek útvare policajného zboru,“ dodala Kováčiková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM