Katarína Oravská Kultúra

PREHĽAD: Tieto podujatia môžete navštíviť počas víkendu

Opäť vám prinášame obľúbený prehľad víkendových podujatí. Vyberte si s nami.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tieto podujatia môžete navštíviť počas víkendu
Zdroj: TASR

Divadelná Chalupka

Včera večer odštartoval v Brezne 9. ročník inšpiratívneho festivalu kultovým muzikálom v podaní žilinského divadla Maľované na skle. Divadelná Chalupka však trvá až do soboty. Viac o predstaveniach si môžete prečítať v rozhovore s dramaturgom festivalu – Maroš Krajčovič: Divadlo bez diváka stráca svoj význam.

Dni obce Valaská

Včera sa športovým podujatím pre seniorov začali Dni obce Valaská, ktoré potrvajú ešte do soboty. Dnes sú naplánované turnaje medzi školami vo volejbale a futbale a prehliadka talentovaných zručných občanov. V sobotu beh okolo obce, súťaž v pečení harule, cvičenie zumby a kultúrny program.

Veselí chlapci z Horehronia

Dobrá zábava bude aj v piatok v Stodole – Gazdovskom dvore. Hrať budú Veselí chlapci z Horehronia. Ponúknuť sa môžete burčiakom.

Hugáň DG Minifest 2

Druhý Hugáň minifestival sa bude konať v piatok v Dart Klube Brezno. Vystúpia ABBa – Asociácia banskobystrických alkoholikov, Gaz dasgrind, Búrka, Sitňan, Astarot a Pentagramček.

Max Farenthide

Po roku opäť navštívi Sirius club jeden z uznávaných poľských DJ-ov a remixérov, spolupracujúci s viacerými zvučnými menami. V piatok sa môžete tušiť na Maxa Farenthida.

ŽP Šport Podbrezová – MŠK Rimavská Sobota

Zápas druhej futbalovej ligy odohrajú v sobotu o 15.00 na futbalovom štadióne Kolkáreň Podbrezová.

Erika Kertesz & David Reschofsky Duo

V Bombura klube sa môžete v sobotu tešiť na jazzový koncert maďarského dua. Začínajú o 20.30.

Oldies Party

S DJ-om Shurom sa môžete odreagovať a zabaviť v sobotu v Sirius clube na staré, ale stále žiadané hity.

Braväcovské hry mládeže

Tradično – netradičný 10-boj pre deti od 6 do 14 rokov sa uskutoční v nedeľu v Braväcove. Ide o prvý ročník podujatia. Začne sa o desiatej hodine ráno. Tešiť sa môžete na pingpong s robotom, hod kľuchtou, skákanie vo vreci a ďalšie zábavné disciplíny.

Hodovanie v Mýte 2013

V nedeľu od 10.00 prebehnú v areáli futbalového ihriska v Mýte pod Ďumbierom hody sv. Matúša mýtnika. Program zaháji svätá omša. Nasledovať bude priateľský futbalový zápas, vystúpenia DFS Klások, breakovej formácie Street Elements aj rapera Lukáša Daška. Deti čaká minitanečná škola a vyhodnotí sa tiež najkrajšia záhrada.

Kino Mostár: Miznúce vlny

V nedeľu breznianske kino premietne fantastický príbeh Lukasa, ktorý sa zúčastní kontroverzného medzinárodného experimentu – vstúpi do mysle mladej ženy Aurory, ktorá je v kóme. Film je nevhodný do 15 rokov. Vstupné 2 €.

Foto: ilustračné
Zdroj: Brezno.sk, TIK, Siriusclub.sk, Bombura.sk

Erika Kertész & David Reschofsky
1
Galéria
Víkend 20.9. - 22.9. 2013
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM