Kristína Kožiaková Krimi

Prepad v breznianskej herni: Policajti majú podozrivých!

Podozriví, podľa policajtov, si objednali pivo, potom jeden z nich chytil krupiérku zozadu oboma rukami. Polícia vzala do väzby troch mužov podozrivých zo zločinu lúpeže aj v breznianskej herni. Pozrite, čo presne sa udialo.

Ilustračný obrázok k článku Prepad v breznianskej herni: Policajti majú podozrivých!
Zdroj: TASR

Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne Andrei Petrovičovej dňa 10.3. 2016 v Brezne, dvaja páchatelia okolo 6.00 hodiny vošli do herne na Námestí gen. M.R. Štefánika a pri barovom pulte si jeden z nich objednal od krupiérky pivo. Keď krupiérka vyberala pivo, jeden z páchateľov ju chytil zozadu obidvomi rukami.

„Pracovníčka herne sa snažila brániť, pričom spolu s páchateľom spadli na zem. Medzitým druhý páchateľ prešiel za barový pult a odcudzil peňaženku s finančnou hotovosťou a tikety o vyplatení výhry. Následne obidvaja páchatelia ušli a nasadli do motorového vozidla, v ktorom ich čakal ďalší spolupáchateľ,“ konkretizuje okolnosti Petrovičová.

Podľa jej slov, spoločnosti z Banskej Bystrice spôsobili škodu krádežou predbežne odhadnutú na 1000 eur. Pracovníčka herne utrpela ľahké zranenie.

„Podobný prípad sa stal 21.2.2016 v Banskej Bystrici a k rovnakému lúpežnému prepadnutiu došlo aj 20.3. v Nitre, kde policajti podozrivé osoby zadržali krátko po spáchaní skutku,“ informuje ďalej hovorkyňa portál Brezno24.

Ako prezradila ďalej Petrovičová, vďaka úzkej spolupráci kriminálnej polície v Banskej Bystrici, Brezne a Nitre sa podarilo v krátkom čase objasniť tri lúpežné prepadnutia.

„Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil 19-ročného Františka, 36-ročného Jozefa a 33-ročného Milana zo zločinu lúpeže a spracoval podnet na návrh na ich väzobné stíhanie.Sudca okresného súdu vzal v utorok (22.3.) všetkých troch obvinených mužov do väzby,“ dodala na záver

Foto:Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM