Katarína Oravská Rôzne

Primátor Brezna poodhalil zákulisie jeho domácnosti: Najviac sa teší na kapustnicu a šalát s rybou!

Vianočné sviatky klopú na dvere a v domácnostiach to začína rozvoniavať medovníčkami a podobnými dobrotami šikovných gazdiniek. Nás zaujímalo, ako strávi tieto sviatky novozvolený primátor Brezna Tomáš Abel.

Ilustračný obrázok k článku Primátor Brezna poodhalil zákulisie jeho domácnosti: Najviac sa teší na kapustnicu a šalát s rybou!
Foto: Katarína Oravská

Do najkrajších sviatkov v roku je už iba pár dní a my sme boli zvedaví, ako strávi tieto sviatky hlava Brezna. Ako trávi nový primátor sviatky a čo nesmie chýbať na štedrovečernom stole? Tomáš Abel pre náš portál prezradil čo-to zo zákulisia jeho domácnosti.

„Vianoce trávim výlučne s rodinou a najbližšími priateľmi. V tomto čase sa snažím zabudnúť na pracovné povinnosti a to čo mám pred sebou. Tento rok to bude naozaj ťažké. :),“ pousmial sa Abel. Ako pokračoval, je to čas, kedy spoločne s manželkou pripravujú všetko potrebné pod vianočný stromček a štedrú večeru, pričom tento rok im už bude pomáhať aj malá dcérka Lucka.

„Vždy sa teším na naše tradičné jedlá a to najmä kapustnicu a šalát s rybou,“ prezradil nový primátor a dodal: „Myslím si však, že čaro Vianoc je o tom, že človek je z blízkymi a vo vzduchu je atmosféra, ktorú síce nikto z nás nevidí, ale každý cíti v sebe alebo vo svojom okolí. Tiež je to obdobie, kedy sa snažíme byť lepší k svojmu okoliu a kiež by nám to vydržalo po celý rok. :).“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM