Správy

Pripravte sa na obmedzenie dopravy v okolí centra. Kde sa určite nedostanete?

Počas Ondrejského jarmoku bude obmedzená doprava. Vodiči sa musia pripraviť na obchádzky, obmedzenia a uzávierky niektorých ulíc. Čo radí polícia?

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na obmedzenie dopravy v okolí centra. Kde sa určite nedostanete?
Zdroj: Katarína Oravská

Už zajtra 28. novembra bude od 6:00 h uzatvorené parkovisko na severovýchodnej strane námestia, kde v priestoroch budú stavať kolotoče.

Od polnoci 29. novembra do 20.00 hodiny 2. decembra bude úplná uzávierka miestnych komunikácií na Námestí gen. M. R. Štefánika, Boženy Němcovej a časť Malinovského ulice.

Počas jarmoku plynulosť cestnej premávky, ale aj bezpečnosť samotných návštevníkov zabezpečia hliadky mestskej a štátnej polície ako aj HaZZ a dobrovoľní hasiči mesta Brezno.

Pozor na zlodejov

Tohto roku zdravotnú pomoc bude poskytovať hliadka zdravotnej služby spoločnosti H.A.M. Medical. Pozor si treba dať na vreckových zlodejov, ktorí sa dopúšťajú krádeží peňaženiek, osobných vecí z kabeliek, nákupných tašiek a z vreciek odevu.

Hodnotné veci preto treba mať neustále pod kontrolou, pretože zlodeji využívajú nepozornosť hlavne pri prezeraní a skúšaní tovaru, platení za tovar a na miestach, kde dochádza k tlačenici.

Hotovosť, platobné karty a doklady polícia odporúča uložiť si do vnútorných vreciek odevu. V prípade krádeže treba neodkladne informovať najbližšiu hliadku alebo oznámiť ju na číslo 158.

Ilustračné foto, archív

Lákadlá Ondrejského jarmoku 2016
34
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM