Tlačové správy

RADÍME: Ako sa pripraviť na prerábku kúpeľne?

Jeseň je často spojená s prerábkou domu či bytu. Jesenné úpravy záhrad, či kontrola vykurovacích sústav bývajú samozrejmosťou. Popri tom sa častokrát doťahujú i posledné stavebné úpravy alebo dokonca rýchlo začínajú menšie rekonštrukcie.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Ako sa pripraviť na prerábku kúpeľne?
Zdroj: Dnes24.sk

Medzi takéto „rýchle“ rekonštrukcie patrí napríklad i prerábka bytového jadra. Rýchle azda pre to, že samotná prerábka, ak máte dobrých a šikovných majstrov, trvá len 2 týždne. Netreba však zabudnúť na čas potrebný na prípravu. Veď hlavne vďaka správnej príprave a načasovaniu dokážete čas reálnej prerábky kúpeľne skrátiť až na požadované minimum. Nehovoriac o úspore peňazí pri včasnom plánovaní.

Čo všetko môžete usporiť ak nepodľahnete ošiaľu a pred samotným vrhnutím sa do búrania toho starého sa najprv pripravíte a vyzbrojíte tým novým?

Takto si ušetríte drahocenný čas i pohonné hmoty spojené s neustálym behaním okolo majstrov, keď vám zahlásia, tak a teraz obklady! A vy sa strmhlav vrhnete po hľadaní toho, čo je hlavne rýchlo dostupné (veď majstri stoja). Ďalší deň sa zas vrhnete do hladania sanity či batérií. Nehovoriac o stavebnej chémii a lepidlách, čo tiež častokrát zachybí. Nakoniec keď si zrátate prestoje, Váš čas, úsilie a náklady spojené s čiastkovými riešeniami, kúpeľňa sa Vám poriadne predraží. A je jedno, že ste kupovali ekonomický segment. A to ešte si môžete gratulovať, ak všetko mali skladom. Nehovoriac o Vašej spokojnosti či nespokojnosti s výsledkom.

Ale ako by mohla taká pohodlná prerábka vyzerať? Hlavne sa pozrime na prípravu pred prerábkou. Samotná prerábka závisí hlavne od majstrov, ako sa už spomínalo.

Ideálne je aspoň mesiac dopredu navštíviť kúpeľňové štúdio, kde viete nájsť všetko, čo potrebujete na prerábku a hlavne cenné rady a skúsenosti predajcov, ktorí Vás usmernia. Ak nemáte toľko času, nezúfajte! Lepšie neskôr ako nikdy! I pár dní pred samotnou prerábkou sa dá nájsť mnošstvo riešení. Budete však trošku obmedzení časom.

Spolu s odborným predajcom vyberiete kúpeľňu a pripraví pre Vás vizualizáciu, kde zistíte, či výber a kombinácia spĺňa Vaše predstavy. Schválite si ceny a rozpočet a objednajú Vám celý sortiment do kúpeľne. Na príchod majstrov tak budete pripravení. Navyše všetko vyriešite v ideálnom prípade za dva dni (návšteva štúdia s výberom a potom schválenie návrhu a rozpočtu).

V Brezne nájdete tieto služby a sortiment v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. na námestí. Tohto roku pri príležitosti 5 výročia pôsobenia pod značkou K.R.T. sa priestory štúdia značne vynovili a obmenili. Pripravili pre Vás na inšpiráciu 25 nových kójí, kde sa môžete pozrieť ako sa dá priestor kúpeľne rôzne zariadiť. Prípadne ak Vám nejaká padne do oka, môžete si takú podobnú rovno i nechať vyskladať do Vášho priestoru. Pracovníci kúpeľňového štúdia Vám radi poradia. Veď v brandži pôsobili ešte pod záštitou firmy Dlaker.

Kúpeľňové štúdio K.R.T. Brezno má i veľké skladové priestory, takže mnoho tovaru je pripraveného ihneď k odberu. Vďaka partnerskej sieti je tiež schopné zabezpečiť široký sortiment do 2 dní. Okrem iného sa veľkoobchodne venuje značkám ORAS, fínskemu výrobcovi batérií, a Progress Profiles, talianskemu výrobcovi ukončovacích profilov.

Veríme, že po návšteve budete spokojní so službami i výberom. Tešíme sa na Vašu návštevu vo vynovených priestoroch kúpeľňového štúdia K.R.T. Brezno.

(PR) – Za obsah a fotografie preberá zodpovednosť objednávateľ tejto tlačovej správy.

RADÍME: Ako sa pripraviť na prerábku kúpeľne?
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM