Kristína Kožiaková Rôzne

SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Spoznávate chlapca s koníkom?

Poslanec na fotografii má päť rokov. Vtedy ešte na kariéru nemyslel. Hoci pochádzal z chudobnej rodiny, dostal všetko čo potreboval. Uhádnete o koho ide?

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Spoznávate chlapca s koníkom?
Zdroj: Dnes24.sk

Môžete ich poznať zo zasadnutí a hlavne z rôznych aktivít, ktoré robia pre naše mesto. Poslanci mestského zastupiteľstva však tiež boli iba deťmi. Niektorí nám ukázali fotografie z čias, keď ešte neriešili problémy mesta a prezradili, ako zvykli tráviť najkrajšie roky. Krátky popis, ktorý nám poskytli, by mal byť pre vás prvou indíciou pre správnu odpoveď.

„Fotografia vznikla v čase, keď som mal asi 5 rokov, v malebnej obci Lopej, kde som sa narodil a prežíval mladosť. Hoci som vyrastal v chudobnej rodine, a moji rodičia mi umreli keď som bol ešte v juniorskom veku, dali mi všetko čo som ako dieťa potreboval. Za to som im veľmi vďačný a prial by som všetkým deťom mať také krásne detstvo, aké som mal ja. Aby prežívali čo najviac šťastných chvíľ v kruhu rodiny a priateľov.“

Na pomoc vám dáme ešte jednu nápovedu. V poslaneckých laviciach nieje rozhodne nováčikom a v posledných komunálnych voľbách sa uchádzal aj o post primátora. Ako už iste viete ide o poslanca Jozefa Tokára.

Už o týždeň vám prinesieme ďalšiu fotografia poslanca/poslankyne a budete môcť opäť hádať o koho ide.

Môže vás zaujímať:

SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Viete, kto je chlapčekom pri torte?

Poslanec Tokár: V živote a v politike sa riadim zásadne zdravým sedliackym rozumom

FOTO: Breznianky poslanec z detských čias
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM