Kristína Kožiaková Rôzne

Správy, ktoré najviac zarezonovali medzi Brezňanmi: TOP 5 článkov týždňa

Posledné dni rozhodne neboli chudobné na aktuality z mesta a jeho okolia. Čo z tém, ktorým sme sa venovali, zaujalo čitateľov najviac?

Ilustračný obrázok k článku Správy, ktoré najviac zarezonovali medzi Brezňanmi: TOP 5 článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Zlato v hrdle

Martin (19) z Brezna je mladý talentovaný spevák. Dokazuje to na mnohých vystúpeniach. Študuje muzikál na konzervatóriu v Banskej Bystrici, tento rok úspešne zmaturoval a v štúdiu bude pokračovať. Na jeho úspechy sme sa ho spýtali v krátkom rozhovore.

Beh nočným Breznom

V Brezne sa uskutoční 13. augusta už 4. ročník Behu nočným Breznom. Táto obľúbená športová akcia sa v našom meste bude konať už po štvrtýkrát. Nebude chýbať bohatý program aj viacero úplne nových lákadiel! O myšlienke preteku, úplnej novinke, aj na čo všetko sa môžete tešiť, nám porozprával riaditeľ preteku Daniel Struhár.

Wifi pripojenie

Nemocnica Brezno robí ďalší krok k spríjemneniu pobytu v nemocnici. Novinka, ktorá funguje takmer v celej nemocnici, poteší pacientov aj návštevníkov. Nové wifi pripojenie zvyšuje komfort a rozhodne sa mu poteší aj mladšia generácia.

Hľadáte prácu?

Mnohí ľudia majú v súčasnosti problém, nájsť si dobrú prácu. Nezúfajte však, pretože aj v Brezne je dosť príležitostí zamestnať sa. Podrobný popis aktuálnych pracovných miest sme vám priniesli v článku: Aktuálna ponuka voľných miest v Brezne. Nájdite si prácu so šikovným PREHĽADOM

Výrobca historických zbraní

Vlado Tomčík je vášnivý bojovník. V Brezne vedie historickú skupinu Brezun, známu z viacerých akcií, ktoré sa konajú v Brezne. Pod jeho rukami vznikajú nádherné repliky zbraní z histórie." O svojej záľube a vášni nám porozprával v rozhovore.":http://brezno.dnes24.sk/…pravu-246009

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM