Kristína Kožiaková Rôzne

Tamia, Brooklyn alebo Severín: Pozrite si, aké netradičné mená dali rodičia svojim ratolestiam v breznianskej nemocnici

Niekoľko malých Brezňanov narodených v roku 2015 bude svojich menovcov hľadať medzi rovesníkmi len veľmi ťažko. Aj tento rok niektorí rodičia vybrali pre svoje potomstvo zopár naozaj netradičných mien. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Tamia, Brooklyn alebo Severín: Pozrite si, aké netradičné mená dali rodičia svojim ratolestiam v breznianskej nemocnici
Zdroj: TASR

Prednedávnom sme vám priniesli článok o prvom bábätku v breznianskej nemocnici. Malá Brezňanka dostala meno Timea. Ako to však bolo s menami bábätiek narodených v Brezne v roku 2015?

Rodičia pre svoje malé ratolesti vymýšľali všelijaké mená. Pozrite si prehľad tých, ktoré sa medzi TOP desiatku najčastejšie používaných mien rozhodne nedostanú. Viac nám prezradili v breznianskej pôrodnici.

Zabudnite na Samkov, Martinov a Aničky, tu sú mená, ktoré naozaj neuniknú pozornosti. „Okrem klasických mien to boli aj mená ako Domir, Emir, Brooklyn, Fabián, Tymon, Crispin, či Severín,“ prezradila pre portál Brezno 24 Janka Uhrínová z Gynekologicko – pôrodníckeho oddelenia.

Aj niektoré z dievčat si len ťažšie vo svojom okolí nájdu menovkyňu. Lilly, Juliana, Frančeska, Viola, Amelie, Nadia, ale aj Mia, alebo Tamia, vymenovala Uhrínová aj dievčenské mená, ktoré dali mamičky svojim bábätkám v roku 2015 v Breznianskej pôrodnici.

V minulom roku zaevidovali aj na breznianskej matrike zopár netypických mien. Ako vtedy uviedla vedúca kancelárie primátora Dana Kmeťová, išlo o tieto nezvyčajné mená: Egon, Timon, Noel, Palko, Lukrécia, Norma, Besa, Terry a Elise.

Môže vás zaujímať:

Mamičky hodnotili pôrodnice a takto to dopadlo: Pozrite, ako skončili tá v Brezne

Pacienti v našom meste prehovorili: Tento muž sa stal najobľúbenejším lekárom breznianskej nemocnice!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM