Katarína Oravská Rôzne

Tieto fotky vás určite dostanú: Pozrite, aká zábava sa strhla na plese starých mládencov a dievok pred rokmi :)

Aj dnes nájdeme v ponuke plesov aj také, ktoré by sme mohli nazvať recesistické. Pred desiatkami rokov napríklad na plese v breznianskom M-klube hľadali najsympatickejšiu starú dievku aj starého mládenca. Pozrite sa na to.

Ilustračný obrázok k článku Tieto fotky vás určite dostanú: Pozrite, aká zábava sa strhla na plese starých mládencov a dievok pred rokmi :)
Zdroj: Dnes24.sk

Plesová sezóna je v plnom prúde. Pretancovať črievice môžete aj na viacerých báloch v Brezne a okolí. Ich prehľad nájdete TU.

Máme ples hasičov, informatikov či včelárov a čo tak Ples starých mládencov a dievok Horehronia. Presne taký sa pravidelne konával v M-klube, kde sa stretávala mládež od roku 1970.

„Plesov sa zúčastňovala „mlaď“ zo všetkých kútov Slovenska a zlatým klincom bola voľba najsympatickejšej starej dievky a starého mládenca,“ povedal Daniel Rakyta, jeden zo zakladateľov M-klubu a jeho niekdajší vedúci.

Ako sa bavili si pozrite v našej fotogalérii.

Prečítajte si tiež Členské 25 Kčs a denne vypitých 200 fliaš kofoly: Breznianska mládež si pred 45. rokmi vybudovala vlastný klub
V breznianskom klube sa objavil Hammel aj Neckář: Miestna mládež sa bavila behom na 60 m opačne :)

Foto: Archív Daniela Rakytu

Ples starých mládencov a dievok Horehronia
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM