Kristína Kožiaková Kultúra

Tipy na celý týždeň, stačí kliknúť: Výber TOP 10 podujatí v Brezne a okolí

Chceli by ste nájsť prehľadný zoznam akcií v našom meste a okolí na jedinom mieste? Prinášame vám rovnú desiatku tipov z redakcie!

Ilustračný obrázok k článku Tipy na celý týždeň, stačí kliknúť: Výber TOP 10 podujatí v Brezne a okolí
31
Galéria

ONE BURNING MATCH

11. októbra 2016 o 20:55, Brezno – Bombura club

One Burning Match prezentujúci kvalitnú zmes francúzskeho hardcore a punku. Francúzska kapela bojujúca textom a hudbou za lepšiu spoločnosť sa predstaví v klube Bombura.

CHLIEB S MASLOM

12. októbra 2016 o 19:00, Brezno – Mestský dom kultúry

Divadelný príbeh o živote troch pánov a ich “životných“ žien. Hrajú: Branislav Deák, Martin Mňahončák, Juraj Loj a Barbora Švidraňová alt. Dominika Žiaranová.

CHALUPKOVO BREZNO

14. – 16. októbra 2016, Brezno

49. ročník celoslovenskej prehliadky záujmovej umeleckej činnosti učiteľov. Cieľom podujatia je podporiť tvorivú aktivitu pedagogických zamestnancov v týchto umeleckých oblastiach.

KONCERT PRE (NE)POSLUŠNÉ DETI

14. októbra 2016 o 16:00, Brezno – Mestský dom kultúry

Miro Jaroš spoločne s kamarátom Ťukim privedie svoje pesničky pre (ne)poslušné deti a výnimočnú šou, v rámci ktorej hravou formou učí deti užitočným veciam. Po koncerte prebehne autogramiáda a fotenie s Mirom aj Ťukim.

INFINITY UNIVERSE

14. – 16. októbra 2016, Chata Trangoška

Druhé pokračovanie psychedelickej párty Infinity universe. Párty sa bude konať v príjemnom prostredí v lone prírody na Chate Trangoška v Nízkych Tatrách.

LOPEJSKÝ JARMOK

15. októbra 2016 o 8:00, Lopej

Obec Podbrezová usporiada 18. ročník tradičného Lopejského jarmoku. Na jarmoku nájdete stánky s rozličným druhom tovaru, výrobky ľudových remeselníkov aj stánky s občerstvením.

O POHÁR PRIMÁTORA MESTA BREZNO

15. októbra 2016 o 9:00, Mazorníkovo – multifunkčné ihrisko

Na novom multifunkčnom ihrisku v Mazorníkove sa usporiada druhý ročník turnaja v malom futbale o pohár primátora mesta Brezno. Všetci nadšenci tohto športu sú srdečne vítaní.

XXXIV. COUNTRY VEČER

15. októbra 2016 o 20:00, Brezno – Gazdovský dvor Stodola

Milovníci country hudby sa majú na čo tešiť. V Stodole sa usporiada už 36. country večer, kde zahrajú známe kapely ako Vodopád z Brezna, Tulibanda z Polomky či Žobráci z Prešova. Predstaví sa aj súbor európskych a amerických country tancov Sillmarion.

CHATA BERNARDÍN

16. októbra 2016 o 10:00, Chvatimech – parkovisko pri pizzérii

Slovenský cykloklub Ďumbier pozýva všetkých nadšencov cyklistiky na výlet. Trasa povedie: Chvatimech – Podbrezová – Pastevník – chata Bernardín – Hronec – Chvatimech

DÔCHODCOVSKÉ HUMORESKY

16. októbra 2016 o 16:00, Valaská – dom kultúry

5 veselých príbehov zo života dôchodcov v podaní ochotníckeho divadla vo Valaskej. Predstavenie sa uskutoční v rámci podujatia Valaštianska kultúrna jeseň.

Pozrite si krásne sfarbené jesenné Brezno v našej fotogalérii

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM