Rôzne

Tipy na predĺžený víkend: Možno si nájdete aj najlepšieho priateľa

Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka. Niekoľko štvornohých kandidátov čaká v nedeľu v Tuláčiku. Horehronskou metropolou zaznie aj jazz.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na predĺžený víkend: Možno si nájdete aj najlepšieho priateľa
Zdroj: TASR

Už dnes (vo štvrtok) sa predstavia na štvrťročnom koncerte žiaci ZUŠ Brezno. Miesto a čas: 16. november 2017 o 17:00 h ZUŠ, Krčulova 21, 977 01 Brezno. Vstupné je dobrovoľné.

Hľadáte Alibi na mieru? Nenechajte si ujsť francúzsku bláznivú komédiu! Alibi na mieru prináša do kín to najlepšie, čo francúzske komédie kedy divákom ponúkli. Zábavnú tému, divokú zápletku, bláznivé situačné gagy, skvelé postavy a samozrejme kvalitný francúzsky humor.

Hlavný hrdina prevádzkuje kanceláriu zameranú na zabezpečenie alibi na zákazku. Zamiluje sa ale do dievčaťa, ktoré nenávidí klamstvá a čoskoro zistí, že jej otec je jeho dobrý klient. Miesto a čas: Kino Mostár, 16. november o 19:00 h.

Horehronské jazzové dni

Lukáš Oravec Quartet: Formácia vznikla začiatkom roku 2012. Svojou kvalitou okamžite zaujala jazzových nadšencov. Skúsenosti zbierala na rozsiahlej šnúre klubových koncertov a festivalových vystúpení po celej Európe. Quartet získal najvyššiu cenu súťaže „Young Faces of Slovak Jazz“ a zároveň cenu za interpretačný výkon pre lídra quartetu.

V roku 2013 vydali debutový album s názvom „Introducing Lukáš Oravec Quartet“, ktorý vyhral cenu ESPRIT 2013 za najlepší slovenský album roku. Všetci členovia L.O.Quartetu sú zároveň členmi Českého Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma. Miesto a čas: 17. november 2017 o 20:00 h Bombura klub, nám. gen.M.R.Štefánika. Program pokračuje aj v sobotu. Tu je zoznam ďalších kapiel, ktoré sa v rámci jazzových dní predstavia.

Deň s Tuláčikom – Príďte v nedeľu 19. novembra potešiť chlpáčov do Tuláčika a možno si nájdete nového priateľa. Navyše kúpou kalendára alebo iných predmetov urobíte radosť nielen sebe, ale aj finančne podporíte breznianskych „tuláčikov“.

Podujatie začína o 11:00 h v útulku na Staničnej ulici. Nebude chýbať ani verejné venčenie, ktoré určite poteší malé deti a milovníkov zvierat.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM