Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Breznom zaznie rytmus jazzu od slávneho trubkára

Prvý októbrový víkend si v Brezne a v okolí môžete vychutnať pravú jeseň. Nebude chýbať hudba, Jarabský polmaratón či vedomostné hry.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Breznom zaznie rytmus jazzu od slávneho trubkára
Zdroj: Facebook L.D.

V obľúbenom rekreačnom stredisku Krpáčovo si môžete dosýta zašportovať. Cez víkend sa tam uskutoční discgolfový turnaj zaradený do Slovenskej discgolfovej ligy.

Mikroregión Chopok juh – Jarabá, Chata Jarabá a Geosport vás srdečne pozýva na Jarabský polmaratón okolo Jarabej alebo choď ako môžeš, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. októbra 2017. Pretekárov čakajú pekné vecné ceny a sprievodné akcie. Štart je o 11:00 hodine.

Sobota večer bude patriť aj kultúre. O 19: 00 hodine na nádvorí Dart clubu sa na vás teší Zdena Mutišová. Pripravený je krst básnickej zbierky a tanečno-hudobný program.

Svetový Déczi

Slávny jazzový trubkár Laco Déczi žije od svojej emigrácie v roku 1985 v New Yorku, kde je frontmanom kapely Celula New York. S ňou pravidelne vystupuje po USA, ale dvakrát do roka sa vracia na turné aj na Slovensko, do Čiech a do okolitých krajín Rakúska, Poľska a najmä Nemecka. Brezňanom sa predstaví v sobotu o 21:00 hodine v Bombura club.

Dohromady má na svojom konte už viac ako 20 albumov a video nosičov a spoluprácu s mnohými svetovými hviezdami ako Elvin Jones, Bill Watrous, Junior Cook, Dave Weckl či Sonny Constanzo.

V klube si v nedeľu o 18:00 hodine nenechajte ujsť aj BOMBURÁCKY MOZOGÁŇ – Pokračovanie úspešného vedomostného kvízu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM