Rôzne

Tipy na víkend: O temperamentný záver týždňa sa postará Gitarový recitál

Druhý decembrový víkend si cestu do Brezna a okolitých obcí nájde ešte Mikuláš. Ak sa vám nechce variť, príďte na zabíjačkové majstrovstvá.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: O temperamentný záver týždňa sa postará Gitarový recitál
Zdroj: TASR

Pracovný týždeň môžete ukončiť aj hudobne. Konkrétne v synagóge sa rozozvučia struny temperamentu a ohnivej energie latinskoamerickej a španielskej hudby v podaní slovenského gitaristu Mayro Tara. Koncert začína v piatok 8. decembra o 19:00 h.

Mikulášske dozvuky

Obecný úrad v Pohorelej, ZŠ a MŠ Pohorelá, DFS Mladosť a ďalší vás pozývajú na Privítanie Mikuláša spojené so slávnostným rozsvietením vianočného stromčeka na námestí v Pohorelej v piatok 8. decembra 2017 o 15.00 hod. Pripravený bude i mikulášsky punč a kapustnica.

Tento rok Obecný Mikuláš so svojimi pomocníkmi príde na Štiavničku, kde všetkým deťom z Podbrezovej dňa 8. decembra 2017 o 18.00 hod. pred budovou Alhambra na Štiavničke odovzdá malé prekvapenie. Tešiť sa môžete na Divadlo Tamariki a ich Škriatkovsky dobré Vianoce.

Chutná sobota

Deň dobrej predvianočnej aj chutnej nálady na Vás čaká dňa 9. decembra 2017 na Zbojníckom dvore Salaša Zbojská.

V poradí už 9. ročník nadregionálneho festivalu zabíjačkových špecialít bude spojený so sprievodnými vystúpeniami hudobníkov.

Účinkujúci: Drišľak, Bartošovci, Kučeravý javor. Moderuje: Jožo Pročko.

Občianske združenie VYDRA pozýva všetky deti a ich rodičov na Mikulášske popoludnie,ktoré sa uskutoční dňa 9. decembra 2017 od 14.00 hod. v Kultúrnom dome v Čiernom Balogu.

Kúpele Brusno srdečne pozývajú všetky deti na Mikulášsku zábavu s príjemnou vianočnou atmosférou a s občerstvením pre deti, ktoré sa uskutoční dňa 9. decembra 2017 o 16.00 hod. v Nočnom bare Liečebného domu Poľana.

Druhá adventná nedeľa

Vystúpenie Dychového orchestra mesta Brezno na vás čaká v nedeľu 10. decembra na námestí o 16:00 h.

Druhá adventná nedeľa zapálením sviečky sa uskutoční vo Valaskej o 15:00 h na Námestí 1. mája.

Mesto Brezno a aktívni dobrovoľníci, obyvatelia z Mazorníkova vás pozývajú na Príchod svätého Mikuláša, ktorý sa uskutoční dňa 10. decembra 2017 o 14.00 hod. na Ul. 9. mája – Multifunkčné ihrisko. Pre milé deti sú pripravené sladkosti a ďalšie prekvapenia.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM