Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Splavte divokú vodu na netradičnom plavidle

Pred nami je ďalší víkend a s ním aj bohatá ponuka akcií v Brezne a v okolí. Milovníci zábavy a adrenalínu sa môžu tešiť na Splav netradičných plavidiel.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Splavte divokú vodu na netradičnom plavidle
Zdroj: Katarína Oravská

Začiatok víkendu môžete odštartovať 18. mája o 18:00 hod na Cigánskom večere v Tálskej bašte, kde bude zábava na cigánsku nôtu.

V sobotu 19. mája je o 7:30 hod IN-LINE HOKEJOVÝ TURNAJ JUNIOROV. Turnaj s nadnárodnou účasťou juniorských hráčov Brezno, Aréna.

Zábavný splav

Obec Valaská pripravuje Splav netradičných plavidiel, ktorý sa uskutoční v sobotu 19. mája 2018 so stretnutím účastníkov v Brezne pri Hrone pod mostom autobus. zastávky o 13.30 hod. Štartovné: 1,50 €/účastník. Po splave Rock Therapy Kabát Revival v materskej časti obce Valaská pri HPÚ.

Obec Slovenská Ľupča vás srdečne pozýva na 18. Turíčny jarmok, ktorý sa uskutoční dňa 19. mája 2018. Celý program môžete nájsť TU.

Piaty ročník hasičskej súťaže Bystrá o pohár starostu obce Bystrá bude v sobotu 19. mája o 12:00 hod, areál vedľa chaty Limba.

Chrobáky, Flinstonovci aj pobrežná hliadka
36
Galéria
Foto: Katarína Oravská

Balónová show

V sobotu večer 19. mája o 21:00 hod bude EGO PRECEDENS TOUR. Brezno, Sirius club.

Uletená balónová hudobno-interaktívna show pre celú rodinu. V nedeľu 20. mája o 16:00 hod v Mestskom dome kultúry, Brezno.

V nedeľu o 12:00 hod bude 2. ročník hasičskej súťaže o pohár starostu obce Hronec v požiarnom útoku, areál ŠK.

Záver víkendu bude športový. O 14:00 hod bude Mestská bowlingová liga, jednotlivci XIV. kolo. Brezno, Bowlingové centrum Barbot.

Viac podujatí nájdete aj na horehronie.sk.

Ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM