Rôzne

Tipy na víkend v Brezne a v okolí: Vypustiť môžete lampióny šťastia

Posledný októbrový víkend bude ladený na halloweenský štýl: pripravený je lampiónový sprievod lesom, varenie čarovného nápoja či nočná párty v maskách.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend v Brezne a v okolí: Vypustiť môžete lampióny šťastia
Zdroj: TASR

Jesenno-zimná burza

Kto sa potrebuje zbaviť starého športového oblečenia, zimnej obuvi, korčulí či lyží, môže tak urobiť v piatok 27. októbra od 16.00 do 19.00 hodiny.

Alebo naopak, môžete sa potrebnými vecami aj zásobiť. Následne sa predaj vecí uskutoční v sobotu od 9.00 do 13.00 h, na vrátenie vecí je vyhradený čas od 14.00 do 16.00 hod. Miesto: ZUŠ, Krčulova 21.

Nová show českého zabávača

Nová 1,5 hodinová show Zděnka Izra vás prevedie prierezom vtipov, scénok paródií s množstvom imitácií a ešte niečím navyše…príďte si spríjemniť pekný večer a odreagovať sa od bežných dní…Zdeňek sa na vás teší so svojím autokolektívom v piatok 27. októbra o 19.00 h v Mestskom kultúrnom dome Brezno.

Halloween Party

Buďte kreatívni! Najlepšie masky budú odmenené, o zábavu sa postarajú DJ ROLLO & MARREK C. Miesto a čas: Brezno, Sirius Club, piatok o 21.00 hod.

V sobotu bude party v rovnakom duchu pokračovať v Sunrise Clube v Dolnej Lehote.

Lampiónový sprievod

Skvelá zábava pre celú rodinu, malých i veľkých! V sobotu o 17.00 hod sa v Mýte pod Ďumbierom (Mýtnikov Hostinec) uskutoční halloweenský lampiónový sprievod lesom.

Strašidelnú atmosféru umocní varenie čarovného nápoja či stretnutie s bosorkami. Detská diskotéka začína o 18.00 hod. Tvorivé dielne, výroba lampiónov a dekorácií na vás čakajú na Chate Berg od 10. – 12. hodiny.

Ak program nestíhate, Slniečko centrum a mesto Brezno vás pozývajú na 4. Lampiónový sprievod. Stretnutie bude posledný októbrový deň o 17.00 h pred „Priemyslovkou“.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM