Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Vybláznite sa na krňačkách alebo v odtieňoch slobody

Podmienky na lyžovanie sú tento víkend ideálne. Vyšantiť sa môžete na krňačkových pretekoch v Heľpe alebo.... doma po kinohite trilógie známeho filmu.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Vybláznite sa na krňačkách alebo v odtieňoch slobody
Zdroj: TASR

Fenomén Päťdesiat odtieňov vstupuje do tretej, záverečnej fázy. Anastasia Steele a Christian Grey sa dobrovoľne zriekli svojej slobody a pred svadobnými svedkami povedali rozhodné „Áno“.

Žiť šťastne až do smrti im ale dopriate nebude. Režisér James Foley (Päťdesiat odtieňov temnoty) okorenil pikantnú erotickú romancu poriadnou dávkou thrilleru a svojím hrdinom pripravil niekoľko nečakaných a nepríjemných prekvapení. Kino Mostár, 16. február o 19:00 hod, 27. február o 19:00 hod.

Gerda a Kay sú späť

Pokračovanie populárnej animované série je opäť plné dobrodružstvá, vtipu a kúziel. Po tom, čo Gerda porazila Snehovú kráľovnú a oslobodila svojho brata Kaya, má pred sebou ďalšiu úlohu – nájsť rodičov unesených Severným vetrom a dať celú rodinu zas dohromady.

Na tejto výprave Gerdu a Kaya sprevádzajú starí aj noví priatelia a keď narazia na starobylý a kúzelný Kameň ohňa a ľadu, prestávajú sa udalosti vyvíjať podľa ich pôvodných plánov. Dokážu spoločne skrotiť mocné magické sily? Kino Mostár, 16. február a 18. február o 16:00 hod.

Športový víkend

2. ročník Basketbalového turnaja o pohár primátora. Podujatie sa odohrá v sobotu 17. februára o 10:00 hod v telocvični ZŠ Mazorník Brezno. Štartovné: 3 €/hráč

Krňačkový výbor Obec Heľpa srdečne pozýva na krnačkové preteky v sobotu 17. februára o Slovenský pohár v krnačkách. Pôvodne sa mali konať na Starej Hore. PROGRAM: Prezentácia pretekárov – od 8:00 hod, štart pretekov o 11:00 hod. Na Dolinkách v Heľpe pri lyžiarskom vleku. O občerstvenie a dobrú náladu je postarané! Dĺžka trate: 1200 m.

Hokejový zápas 2. ligy – O UMIESTNENIE 9–16. HK Brezno Knights pozývajú všetkých priaznivcov hokeja na domáci zápas proti Leviciam. ČAS A MIESTO KONANIA: v sobotu o 17:30 hod Aréna Brezno, Ladislava Novomeského.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM